Burger Blog

Napi Burger King Menü

2014. szeptember 26. Jancsa Jani

Ismét eljött az ősz, és azon töröd a fejedet, hogy mit kéne enned? Nos, ha gyorsétterembe vágysz, akkor érdemes a Burger King napi ajánlataira is gondolni, mivel egy remek ár/érték arányú menüvel lehetsz gazdagabb.

NapiBurgerMenu_1440x490pixel_menus_logos.jpg

De miről is szól ez az egész? Nos, ez nem túl bonyolult, arról van ugyanis szó, hogy a lánc minden napra ad egyet a prémium burgerei közül menüben, ráadásul az ezerforintos lélektani határral. Ha kiszámoljuk, láthatjuk, hogy ez amúgy sokkal drágább lenne, így akár 3-400 forintot is megtakaríthatsz. Így nekünk csak az a dolgunk, hogy végignézzük, melyik nap mit kaphatunk a kijelölt éttermekben 999 (azaz 1000) forintért. A menü amúgy egy szendvicset, egy közepes burgonyát, és egy közepes üdítőt tartalmaz.

Hétfőn kapunk egy Whoppert sajttal, ugye ez a BK egyik zászlóshajója, a sajt bónusz, mit mondhatnék még erre. Tűzön grillezett marhahús, cheddar, majonéz, paradicsom, hagyma, jégsaláta. Kedden jöhet a dupla sajtburger, azaz két szelet hús, és két szelet sajt, jó kis savanyú ubi, baconnel és bbq szósszal dúsítva. Szerdán érkezik a csajok és a testépítők kedvence, a Chicken Whopper, benne egy jó szelet grillezett csirkemellel, paradicsommal, jégsalival, és majonézzel.

CLP_NapiMenu_Lany+Erzsebet_B.JPG

A rákövetkező napon jöhet a #WhopperCsütörtök, ami saját hashtaget is kapott, itt a hét negyedik napján mi ez, ha nem egy jó kis ajánlat? Hatalmas ínycsiklandozó húspogácsa, hagyma, sali, mayo és ketchup, de ezt már úgyis tudjátok. Pénteken sem kell aggódnunk, akkor a halasoké a pálya, és a Fish King szendvicset tehetjük magunkévá, haláli. Rántott fehér húsú halfilé, majonéz, jégsaláta, és uborka.

Végre eljött a hétvége, és egy bulika után ennénk valamit a kínálatból? Szombaton a vadnyugatra látogathatunk el, és a Western Junior szendvics vár a menüben minket - ez gyakorlatilag a bátyus kistesója, de én mondom, neki sincs miért szégyenkeznie. Vasárnap az Úr is megpihent vala, mi pedig a Deluxe csirkemell szendvicset kapjuk, hiszen az ebéd és a rántott hús kombó azért egy örök klasszikus. Panírozott filé, paradicsom, saláta, és majonéz.

Oriasplakat_NapiMenu+Erzsebet_504x238_B.JPG

Szóval, erről lenne itt szó a Napi Menü kapcsán, az árra igazán nem mondhatja senki, hogy sok lenne, és ezért gyakorlatilag egy komplett ebédet kapunk, ami manapság nagy szó. Ha megnézzük máshol ennyiért ehetünk egy közepes, vagy rosszabb gyrost üdítő nélkül, meg 2-4 pizzaszeletet, dehát azok tudjuk milyenek... (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr126732049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása