Burger Blog

Végre elkészült a nagy budapesti Burger Blog térkép!

2015. január 05. Jancsa Jani

Hosszú évek és folyamatos olvasói kérések után végre megszelidítettem a Google Mapset, és elkészült a nagy budapest Burger Blog térkép!

terkepecske.jpg

A térképen megtalálhatóak azok a helyszínek, melyekről már volt teszt, és jónak találtattak. Kétféle ikonnal találkozhattok, a basic a sima sárga, a barna pedig a BurgerCard elfogadóhelyeket jelöli. Egyúttal a térkép felkerült a jobb oldali menüsávba is, úgyhogy ha bármikor úton vagytok, akkor ezt a linket mentsétek le, és valós időben tudtok böngészni a jobbnál jobb helyek között!

 

Amennyiben bármi visszajelzésetek, kérdésetek, stb van a térképpel kapcsolatban, azokat várom FB-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr817043239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kegy 2017.09.24. 09:41:13

szia!

a térképet nem frissíted a tesztekkel párhuzamosan? az adott tartózkodási helyhez könnyebben találhatnék és kipróbálhatnék én is néhányat :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2017.09.24. 09:42:12

@Kegy: de, kéne, nagyon itt van a todo listán, csak egyszeruen akkora melo, hogy nehéz belekezdeni - sztem pár héten belul megemberelem magam, es felfrissitem egesz MO-ra vonatkozoan, szoval addig kernem turelmed :)

Kegy 2017.09.25. 07:16:23

@Jancsa Jani: ok, köszi :) a Dreher sörgyár felé van valami helyed? :) vagy Kőér, Kőbányai, Kerepesi út, befelé a Papp László Aréna felé :) vagy annak a környékén . előre is köszi
süti beállítások módosítása