Burger Blog

BpBurger (249) - MeatMasters BBQ & Grill

2020. június 02. Jancsa Jani

Bár a jelenlegi szituáció elég erősen betette mindenkinek a kaput, vannak olyan helyek, akik pont ebből a kényszerűségből táplálkozva kaptak új erőre - a MeatMasters is egy ilyen, immár fix helyű food truck formájában került a képbe.

2020-05-27_13_23_45-1.jpg

A Kolosy tér és környéke nincs annyira elengedve jó kajás helyekből, pont ezért is örültem meg annyira, amikor egy kicsit feljebb a Szépvölgyi úton ráakadtam az amúgy régi Chefparade-es / BBQ-s ismerősök által üzemeltetett kajavagonra. A helyszín már csak azért is hangulatos, mivel rengeteg zöld, tágas, szabad tér, és elvileg hamarosan már kiülési lehetőség is vár az idelátogatókra (ottjártamkor még csak az elviteles opció működött).

2020-05-27_12_51_22-1.jpg

“Azt mind megeszed?” - hangzott el a kérdés, de ebből is látszik, hogy kiestem a ritmusból, mivel nyilván nem bírtam az összes kaját betolni az arcomba, de értetek, kedves olvasók mindent, így a következő sorrendben jöttek a szendvicsek.

2020-05-27_12_57_42-1.jpg

Elsőnek egy BBQ marha szendvics érkezett, ahol is egy ciabattába került tépett marhanyak, chimichurri, azaz az argentínek zöldfűszeres, darabos-olajos mártása, barbecue és cheddar szósz, valamint egy kevés káposztasaláta. A buci kapott egy kevés pirítást, a hús, bár saját készítés, de a food truckban csak egy kis visszamelegítést kap, a betétek pedig magukért beszélnek - soha rosszabb kezdést!

A második fogás ugyanez pepitában, azaz a pulled pork váltotta a marhát, és bár az első verzió is nagyon bejövős volt, itt éreztem azt, hogy “Csubi, hazaértem”: komplex, mégis könnyen értelmezhető, ízes, szaftos, karakteres. A sallang mind ugyanaz, mint egy bekezdéssel fentebb.

2020-05-27_12_58_25-1.jpg

Végül elérkeztünk a burgerhez is, a buci maggal szórt, könnyed darab, amelyben egy finom ízvilágú charolais marhahúspogácsa húzódik meg (ajánlom medium átsütöttségűre kérni), valamint saláta és paradicsom is megy bele, illetve cheddar és barbecue szósz újfent.

2020-05-27_13_23_30.jpg

Kettőt kóstoltam, a HEDON-t és az MM-et, az előbbiben hagymalekvár volt a különlegesség, utóbbiban pedig az izgalmas ízvilágú paradicsomlekvár - ja, és a savanyú uborkáról se feledkezzünk meg, az utóbbi idők egyik legjobbja volt ez.

2020-05-27_12_51_30-1.jpg

Mindezeken felül szokott lenni napi leves, egyéb tortillába tekert, vagy egytálétel jellegű ajánlatok; valamint nemrég a legnagyobb itthoni burgeres Facebook csoportban is nagy vihart kavaró GrillPakk, illetve egyéb charolais húsok is kérhetőek a hétvégi grillpartira való tekintettel.

Árak ügyében a a pulled pork / pulled beef / HEDON / MM burgerek 2390 / 2790 / 2490 / 2790 jó magyar forintba kerülnek sorrendben, és nem kell utánozni, egy is bőven elég tud lenni. A kaja király, az idő hawaii, szóval ott tali!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/meatmastersbbqgrill/

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr1915735462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása