A Sülve-főve a Burger Blog legújabb rovata, melyben egy kicsit betekintünk a kulisszák mögé, és megszólaltatjuk a másik oldalt is egy interjú keretein belül, hétről-hétre.
A rovat célja, hogy a fogyasztók is betekintést kapjanak abba, mi folyik a burgerbizniszben, és meglássák, mi és miért került eléjük egy-egy adott helyen. A kérdésekre adott válaszokból fény derül arra is, milyen a hús és a zsömle, kitérünk a mirelit témakörére, és arra is, hogy esetenként miért is kell várni akár 15-20 percet is egy-egy burgerre.
A rovat következő résztvevője egy igazi forradalmár, megválasztották már a város legjobbjának is - aki most következik, az nem más, mint a Ring Café & Burger Bar, és aki válaszol: Susánszky Ádám!
Mikor és miért nyitottatok meg?
2010 júniusban nyitottunk ezzel a koncepcióval, mikor rájöttem, hogy nincsen itthon minőségi hamburger és egy olyan fiatalos koncepció lehetőségét láttam amit szívesen valósítanék meg.
Mi a legnagyobb kihívás a napi működésben?
A beszerzés egyenletes minőségének irányítása.
Milyen fajtájú és arányú darált hús kerül a húspogácsába?
[a válasz titkosítva 50 évre]
A buciról mit kell tudni?
A ciabattát gondoltam a megfelelő választásnak, mert újat tudott mutatni az addigi édes kalácstésztákhoz képest. Azóta már többen is így gondolják Budapesten, egyre több követőnk akad…
Mit gondoltok a mirelit termékekről? (Van a kínálatban, nincs, miért)?
Mirelit termékektől próbálunk távol maradni, mert egy konyha lényegét az határozza meg, hogy mit tud hozzáadni az alapanyagokhoz. Ezért mi saját magunk készítjük többek között a hagymakarikát, a jalapeno popperst, csirkeszárnyat, de amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy a hasábburgonyát is.
Nálatok mennyi idő alatt készül el egy hamburger, és mi telik ennyi időbe?
Az elkészülési idő 10 perc de előfordul, hogy a vendégeink ettől jelentősen többet kénytelenek várni, ebben szerepe van az étterem nagyságának, illetve a grill kapacitásának is.
Melyek azok a tényezők, melyek direkt (a burger összetevői) illetve indirekt (minden más kezdve a háttérzenétől az adókig) módon beépülnek a burgerek árába?
Minden költséget be kell tudjunk építeni a termékek árába, különben veszteségesen üzemelnénk, és egy idő után be kellene zárnunk a helyünket.
Melyik hamburgert választanád a saját kínálatodból, és miért?
Black & Blue Burger, Bleu d’avergene kéksajttal töltött és feketbors kéregbe forgatott húspogácsa van benne, és érdekes módon ezt még nem másolják.
Ha egy helyre mehetnél el hamburgert enni itthon, melyik lenne az?
Jó a Bodega.
A képeket a Ring Facebookjáról vettük kölcsön!