Burger Blog

Street Food Show 3 - Az utca visszavág

2013. május 08. Jancsa Jani

Immár harmadik alkalommal gyűlünk össze a Hold utcai csarnok szentélyébe, hogy hülyére együk és igyuk magunkat, kiváló minőségű, ámde mégis gyorsan elkészülő kajákkal. Igen, ez a Street Food Show, ahol bármikor eléd ugorhat egy osztriga, zsebedből kinéz a garnéla, fejeden lángos, kezedben burger, nyakadban söröshordó, meg ilyenek.

sfs3.jpg

A Bodega a városba jön! Először működése folyamán a srácok beköltöznek az ötödik kerület szívébe, hogy ott terjesszék a világklasszis burgereket és steaket, szóval akinek idáig ez kimaradt, itt a lehetőség, hogy pótolja.

A Gyradiko sem éppen a szomszédban van, pont ezért lesz ez jó alkalom mindenkinek, hogy egy grill mix tálat beborítson a fejébe. Vietnami terén a Funky Pho lesz (sajnos bánh mi nélkül, úgyhogy azért majd még el kell menni), és egy dél-amerikai pop-up standon pedig quesadillat is majszolhatunk.

Lesz itt még olasz streetfood (ott tuti az arancinit fogom megkóstolni), Pali bácsi kolbászából már ettem a Biopiacon, viszont a SonkaArcok tuti számíthatnak arra, hogy egy hidegtálat kikérek magamnak. Azt meg leöblítem egy osztrigával, az ziher.

Inni fogunk tudni Kandallóéknál, desszert pedig a Fragola-fagyi lesz majd. Ezen felül lesz még sok más, jó dolog is, szóval találkozunk a hétvégén!

Hol? A Hold utcai piacon

  • május 10. péntek 12.00-24.00
  • május 11. szombat 10.00-24.00
  • május 12. vasárnap 10.00-20.00


További részletek: http://goo.gl/StAIG

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr575287468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása