Burger Blog

Logópályázat

2012. május 15. Jancsa Jani

Versenyt hirdetünk, mégpedig olyan grafikus vénájú olvasóink között, akik szívesen maguknak tudnák azt a megtiszteltetést, hogy ők tervezték a Burger blog logóját. Lehet az bármilyen, ötletes, vagy ötlettelen, küldjétek be, mi meg majd jól megnézzük. 

Ha akad olyan közöttetek, aki megmérettetné magát, annak a művét várjuk itt, a jobb oldalon található emailcímre. Aki megnyeri a pályázatot, az pedig nagy valószínűséggel valami jutalomra is számíthat, hiszen nem kívánhatjuk, hogy ingyen fáradozzatok. A többiről később, szóval elő a digitális táblákat, meg minden egyebet, és égjen a 2B-s ceruza hegye. Ha meg nem küldtök semmit, az sem gond, csak akkor marad a minimál design. Elvégre content is king.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr44509150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása