Burger Blog

Vegánburger? Naná!

2016. december 22. Jancsa Jani

Aki ismer, az tudja, hogy ha valami, akkor a vegán életmód távol áll tőlem, noha nyilvánvalóan nem tenne rosszat időnként egy kicsivel kevesebb hús, és több zöldség. A mai receptem az ilyen életmódot követőknek segít.

dsc_4617.jpg

A burger ugye minden állati eredetű hozzávaló kizárásával készült, és itt van egy jó kis videó is hozzá, a YouTube csatornámon, mégpedig egy vendéggel, a Soulshine by Andi vloggerével.

A burger alapja egy zöldségpogácsa, kukoricából és csicseriborsóból, izgalmas ízekkel fűszerezve. Ehhez készült egy currys ketchup, és végül az egész belement egy olyan zsömlébe, melyben sem tojás, sem egyéb tejtermék nem volt található (ez volt talán a legnehezebb az egészben - egy fokkal egyszerűbb, ha otthon csinál ilyet az ember, de ez most nem volt opció).

dsc_4624.jpg

Próbáljátok ki ti is, és ha bejött, írjátok meg kommentben, hogy milyen videót, és kivel látnátok még szívesen a csatornámon!

Fotó: Marossy Norbert

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr9912066913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2016.12.23. 07:59:05

Illik hozzá egy alkoholmentes gyümölcssör, utána pedig desszertként egy cukormentes cukorka :)
süti beállítások módosítása