Másfél hónap van már csak hátra az évből, és a Friday's sem maradt tétlen, felpakolt pár friss tételt az étlapjára, melyeket most én is jól megteszteltem.
Az első ilyen volt a Two Bleu Bacon burger, melyben minden a kéksajtról szólt: helyet kapott benne egy kéksajtos öntet, valamint az izgalmas textúrázás fényében kéksajt darabok is. Ezenfelül természetesen megtalálhatóak benne a már jól megszokott elemek: ropogós bacon, zsemle, húspogácsa, és persze a friss zöldségek.
A tálalás is megváltozott a legutóbb látott óta, immár fehér tányérokon kerülnek az ételek szervírozásra, valamint a sült krumpli is egy erre a célra dezignált kis fémtárolóban jut el a szánkhoz.
Normál esetben ennyi lett volna a teszt, viszont most gondoltam, ha már lúd, legyen kövér, szóval kértem egy másik ünnepi újdonságot is, mégpedig a Crispy Bleu Cheese Filet névre hallgató bélszín-steaket. Na, ha ettetek már jót...
Itt is jelen volt a kéksajt, mégpedig egy bundázott, majd kirántott pogácsa formájában. Emellé is jöttek kis kéksajt göbök, valamint köretként krumplipüré, zöldbab, és egy zseniális gombás szósz koronázta az egészet.
Nem én lennék, aki, ha ennyinél megállnék, szóval kijött az ünnepi desszert is, a Capuccino Cream Cake. Na, ez végképp betette a kaput, mivel egy turbótiramisut kaptunk: kávé, brandy, piskóta, mascarpone, tejszínhab, reszelt csoki - mi kell még?
Ezenfelül is találunk még izgalmas dolgokat, mint például a kapros-fokhagymás lazac steak, vagy a kóstolótál, szóval én azt mondom, ha úgy van, irány a Friday's, és kajára fel!