Burger Blog

CheChe Bistrocafe, Budapest

2015. szeptember 28. Jancsa Jani

Mostani cikkünk tartalma egy kis kitérő lesz a burgerek világából, mivel hivatalosan ez a kreáció ugyan nem nevezhető annak, ellenben bátran ringbe szállhat igen sok vetélytársával. Kíváncsiak vagytok, mi lehet ez? Mai postunkból kiderül!

2015-09-15_18_02_01.jpg

Hogy miről is beszélek? Hát jó kis grill szendvicsekről, és nem is akármilyenekről! Ez legalábbis a célja a CheChe Bistrocafenak, a Podmaniczky és a Teréz körút sarkán, ahol is egy kellemes hangulatú kis helyiségben, valamint egy teraszon kínálnak finom falatokat az erre éhes közönségnek.

Kezdésnek nem is nagyon szórakoztam, hanem választottam egy, helyben facsart levet (ez most azt hiszem narancs és grapefruit kombinációja volt, de számtalan egyéb smoothie és gyümölcslé is akadt még), majd pedig jöhetett egy philly cheese steak, valamint egy kecskesajtos szendvics kombó nyitányként.

2015-09-15_18_08_31.jpg

A szendvicsek egy egyedileg gyártott, nagyon finom, könnyed szerkezetű, friss buciban érkeznek, már csak ezzel meg lehet engem venni, és ez most így is történt, a belevalókról már nem is beszélve. A zsömle minden esetben a sütőben pirult amíg a belevalók egy grill lapon sültek.

2015-09-15_18_08_46-1.jpg

A steak szendóban az ember elsőre ugyan meg sem mondaná, de nagyon vékonyra szeletelt húsok kaptak helyet, egy jó kis ráolvasztott cheddar sajt társaságában. Mellé még paradicsom, rukkola, dijoni szósz és házi hagymalekvár biztosították, hogy egy valóban egyedi élményben legyen részünk: ízvilágban tökéletes, nekem nagyon bejött.

2015-09-15_18_10_34.jpg

A kecske(sajtos) szendvics ugye nem tartalmazott húst, de ennek ellenére én azt vallom, hogy ha valami, akkor ez a sajt nagyon kellemes helyettesítője tud lenni karnivor létünk elmaradhatatlan velejárójának. Jelen esetben a sajt a dióval egyetemben a sütőbe került, ott krémesre sült, majd a pickles szósszal és a rukkolával egyetemben bele is kerültek a szendvicsbe, ami szintén nagyon ütősre sikerült.

2015-09-15_18_26_01.jpg

Ha már ennyire belelendültem, kipattintottam még két szendót (nyilván nem egyedül), az egyik egy klasszikus reggeli megoldás volt, ropogós baconnel, tojással, salátával, bármikor megenném ébredés után.

2015-09-15_18_26_21.jpg

Ezután jött a füstölt lazac, kapribogyós krémsajttal, citrommal - erről többet nem is kell elmondanom, úgyis tudjátok, ez egy olyan párosítás, amely bárhol bárkinek eladja magát.

2015-09-15_18_38_24.jpg

Árak tekintetében is teljesen jók vagyunk, a szendvicsek 790-nél kezdődnek, és 1190-ig tartanak. A CheChe, noha nem pont burgeres, a teljes mértékben rokon szendvicskultúrát tökéletesen tudja építeni, és a minőségi belevalókat, valamint az egészséges vonalat is remekül hozza. Kipróbálásra ajánlott.

Cím: 1066, Teréz körút 56.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/chechebistrocafe

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr117814928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása