Burger Blog

BpBurger (110) - Burger's Bar

2014. március 31. Jancsa Jani

Nem is olyan régen jártam a Kolosy téren a Spirit nyomában, erre most nem nyílt még egy hely, olyan 10-15 méterre? A kínálat ráadásul olyan ígéretes, hogy ismét befizettem a budai adót, és átkeltem egyet tesztelni.

2014-03-17 12.34.09.jpg

Már az utcafrontról látszik, hogy a dizájn bizony itt is tiszteletét tette: a logó korrekt, de ami benn fogad az végképp. Rusztikusabb fabútorok, téglafal, szlogenek, neonok. Ugyan nappal voltam, de elképzelni sem tudom, hogy este mennyire jól nézhet ez ki. A konyha ráadásul félig látvány, és szorgoskodnak is benn annyian, hogy ha megtelik az amúgy annyira nem nagy helyiség (20-30 fő), akkor se legyen fennakadás.

Ha rendelni szeretnénk, egészen sok lehetőségünk van, ezt a falra kitett, kézzel írt tábláról láthatjuk is. Legnagyobb örömömre helyet kap a New Orleans-i vonal is a soul fooddal, szóval ha nyomnátok egy jó jambalayát, vagy Po' Boyt, akkor sem fognak a pultosok zavarba jönni. Mi első körben persze a burgerekre mentünk rá, melyeket akár ötféle, különböző zsemlében is tudjuk kérni, ami több, mint korrekt kombinációkat eredményezhet.

Köretnek sült krumpli érkezik, ami házi vágású, hozzá pedig különböző jófajta szószokat kértem, az egyik például egy narancsos jellegű majonéz, de van csípős is, de volt például egy szájbizsergetően csípős is például.

A burgereknél rámentem egy csípős verzióra, valamint egy cajun-re, ez utóbbi a hely válasza a Jucy Lucyra, sajttal töltve, plusz chipotle-val. Az egyik burgert egy ciabatta jellegű zsömlében kaptam, a másik pedig a klasszikus buciba érkezett, de érdekes módon az utóbbi jobban bejött, mind ízvilágra, mind szilárdságra.

A húspogácsa mindkettőben a jól fűszerezett iskolát követi, mellé saláta, paradicsom, plusz az egyiket tuningoltam még baconnel is. Az egész nagyon rendben van, a custom zsömlék is királyok, szóval azt hiszem a harmadik kerület kezdi visszanyerni a státuszát szépen lassan.

Három méretben kérhetjük az előre definiált szendvicseket, 12, 16, és 20 dekás húsokkal, ezekből a legolcsóbb 1240, míg a legdrágább pedig 1890-et kóstál, de mondjuk ebben már lazac van. Hamarosan, ha beüt a jó idő, lesz terasz is, úgyhogy mindenkit csak arra tudok bíztatni, látogasson el ide, mert érdemes.

Adatlap

Nyitvatartás: 11-24.

Cím: 1036, Csemete utca 10.

Honlap: -

Facebook: https://www.facebook.com/burgersbar

Telefon / asztalfoglalás: (70) 773 3333

4sq: http://goo.gl/5xgYJm

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr325878789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása