Burger Blog

A legcsípősebb evőverseny EVER a W35-ben! Sírni fogsz!

2014. február 24. Jancsa Jani

A W35 jóbarátunk, így véletlenül sem hagynánk ki senkit annak a lehetőségéből, hogy megtudja: a város, ha nem az ország legerősebb burgerét lehet elfogyasztani, ráadásul minnél gyorsabban. Aki nyel, az nyer!

w351.jpg

A szabályok a következőek:

  1. A verseny célja egy közel fél kg-os kifejezetten erős Hamburger minnél hamarabb történő elfogyasztása, de maximum 10 perc alatt! (Amennyiben ez idő alatt senki nem végez a Burgerrel a maradékokát lemérjük, és az nyer, aki a legkevesebbet hagyta.)
  2. A verseny ideje alatt szalvéta, papír vagy textil zsebkendő, konyharuha és egyéb törölközésre alkalmas eszköz használata TILOS!
  3. A verseny ideje alatt bármi nemű folyadék használata, akár mosakodás, akár ivás, öblítés céljából TILOS!
  4. A Hamburger elfogyasztása után a versenyző 5 percet tölt el az asztalánál ülve a 2. és a 3. pontot betartva!
  5. Minden versenyző írásbeli nyilatkozatot tesz, hogy elmúlt 18 éves, egészséges és saját felelősségére vesz részt a versenyen, annak egészségügyi kockázatát figyelembe véve.
  6. A versenyről kép, hang és videófelvétel készül, ami a szervező tulajdonát képezi, amiért a versenyző semmilyen anyagi követelést nem nyújthat be. A szervező a kép-, hang- és videóanyagokat korlátlan ideig felhasználhatja bármely médiafelületen.
  7. A szabályok megsèrtőit automatikusan kizárjuk.

És mi a nyeremény?

w352.jpg

Ott találkozunk, itt pedig RSVP!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr815818007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása