Burger Blog

A tipikus burgertroll

2013. december 11. mtomi

(Egyáltalán nem) tisztelt Burger Blog!

Értem én, hogy most ez a hamburgermánia tombol kis Hazánkban, de azért az már tényleg túlzás, hogy ezt úgy állítja be mindenki - és ebben Ti is hibásak vagytok - mint valami csúcsgasztronómiát, amiért csillagászati összegeket el lehet kérni pofátlanul! Addig még rendben volt, amíg bemutattátok a gyorséttermi felhozatalt, mindannyian voltunk már Mekiben, és szeretünk értesülni az új dolgokról, főleg, ha olcsók. De mi ez a burzsuj sznobéria újabban?

4500 forint egy hamburgerért, amire képesek vagytok azt írni, hogy megéri? Nektek biztosan, mivel ebből tömitek tele a zsebeteket meg a hasatokat, de azért ez rohadtul átlátszó! Aki nem tudná, a hamburger mégiscsak egy darab marhahús pogácsa egy félbevágott zsemlében! Ez így van mindenhol a világon!!! Amúgy a burger szó nem is szerepel az Értelmező Kéziszótárban, csak szólok, a helyes megnevezés még mindig HAMBURGER! Ja és azt se tudjátok, hogy kell kiejteni. Most burger vagy börger, nagyokosok? Üljetek le, egyes!

Szerintem azt sem tudjátok, hogy a hamburger az USÁ-ból származik, és kifejezetten olcsó kaja?! Ott bárki megengedheti Magának, hogy egyen egy hamburgert, ha megéhezik, hiszen erre találták ki. Nem késsel meg villával kell enni, hanem harapni. Amit nem lehet harapni, az értelmszerűen nem is lehet hamburger. Namármost ebből is csak a Magyarok tudnak sznobériát csinálni, akik inkább vesznek egy drága kocsit, mint hogy kiköltözzenek a panelből. Csak itt hódít ez a sznob hamburgerezés, és Ti beálltatok ebbe, sőt az élére álltatok! Úgy látszik az újgazdag szüleitek már bármit kifizetnek Nektek! Meg azért arra is kíváncsi vagyok, adóztok-e a fizetett posztokból befolyó százezrek után! Tudjuk, hogy a tesztek során egyszer sem fizettek a kajáért, azért ne nézzetek már Ti se hülyének Minket Olvasókat!

Szóval 4500 forint egy hamburgerért? Hús maximum 500 (de akkor már egyenesen Maradona tette fel a gépre Argentínában a szarvasmarhát!!!), és a legjobb zsemle sem drágább 200 forintnál (amúgy azt a buci szót honnan vettétek, az volt a becenevetek az oviban???), a maradék zöldségről meg a lapkasajtról meg nehogy már komolyan vegyük, hogy többezer forint. És ne gyertek azzal, hogy kacsából vagy lazacból van a hamburger, mert az egyrészt NEM hamburger, másrészt szintén nem indokolja ezt az árat. A lecsós hamburger meg egy vicc, Ti bármiért képesek vagytok lelkesedni, ha az emberek hülyítéséről van szó? Jobb, ha tudjátok, hogy nem vagyunk ilyen ostobák! Mi lesz a következő? A székelykáposztás hamburger? A szusiburger? Hülyék vagytok?

Meg mik ezek a béna modoros dumák a cikkekben, hogy érkezik a hamburger meg séf meg ilyenek. Az összes ételkritikátoknak a Modoros Blogon volna a helye! Érdekes, én is ettem évekig hamburgert a tiszaalpári strandon, de senki nem hívta a büfés Géza bát séfnek.Vicc! És akkor a baconnak becézett hússzalonnáról egy szót sem szóltam. Jut eszembe, a fánkburgeretek is nagyon eredeti, de én tudok jobbat is: ajánlom a Pilóta kekszes miniburgert oreós töltelékkel, tuti index címlap, azt garantálom! Mert ott még a szart is el lehet adni "gasztro" címén. De ne aggódjatok, hamarosan lecseng ez az őrület, és nektek is el kell mennetek dolgozni, hahaha!

Ja és Burgerpápa ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem a kommentek törlése és a kommentelők sértegetése helyett inkább tanulj meg beszélni, mielőtt videókat forgatsz, mert így csak égeted magad. Én legalábbis kiröhöglek haver :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr335670660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása