Burger Blog

Trófea hamburger

2012. június 01. Jancsa Jani

Még május elején történt, hogy egy jó munkanap után vacsorára éheztem, így rendelésre adtam a fejem. Már nem is tudom, hol láttam, hogy az itthoni "All you can eat", és az ebből egyenesen következő rántotthús-pörköltágyon őrület egyik újkori meghonosítója, a Trófea is kínál házhozszállításra burgereket. A kezem máris az interneten, a másik a SZÉP-kártyán, hová tart ez a világ, azt nem tudom, de a hamburgerem határozottan megérkezett egy órán belül.

IMG_1734.JPG

Menüt rendeltem, ez tartalmazta a szendvicset, sült krumplit, és a kólát, 1690-ért, viszont ha a neten akciós időszakban, vagy valahogy telefonon rendelsz (volt valami akció a szórólapon, de őszintén szólva ezt már elfelejtettem), akkor 10% kedvezmény dukál. A krumpli ipari módon volt lefóliázva, de sajnos ez sem mentette meg attól, hogy olyan szinten átázzon, hogy az embernek szinte kedve se legyen megenni. Szomorú pillanatok ezek minden köret életében.

IMG_1735.JPG

A hamburger dobozban érkezik, méretre termetes.Az összhatás nagyon jó, köszönhető ez a benne található óriási füstölt sajtnak, ami ad egy semmi mással össze nem hasonlítható aromát az egésznek. Uborka, paradicsom, hagyma, saláta, és az elmaradhatatlan szószok színesítik még az összképet.

IMG_1736.JPG

A húsról nem esett még szó, bár vékonyabb fajta volt, de az átsütéssel nem volt probléma, a közepét nem gyilkolták agyon szerencsére. Egy szó, mint száz, a burger jó osztályzatot érdemel, de a krumplira ne bazírozzatok, ha a Trófeánál rendeltek - így kipróbálásra ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr624550589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása