Burger Blog

Időközben 4 - Spanyolország, BK

2011. november 30. Jancsa Jani

Pár hete megjártunk Dél-Spanyolországban a Malaga-Granada-Sevilla útvonalat, és a középsőben útba ejtettünk egy BK éttermet is. Túl sok meglepetésre nem kell számítani, itt már úgy-ahogy beszéltek angolul, valamint a kis falatokat (csirkerész, garnéla, stb.) meg tapas-nak hívták, a helyi szokásoknak megfelelően.

TJ munkatársam egy Whopper menüt rendelt, ez emlékeim szerint 7 euróba fájt. Én egy Long Chicken szendót toltam, 4-5 euró volt, kevés is, haladjunk tovább kérem. Ami feltűnt, hogy a Whoppert is papírban adják nem dobozban, és ingyen vágják utánad a ketchupot, akár csak egy szendóhoz is, valamint, hogy a sült krumpli jobb, mint itthon. Nyilván ennek oka a jobb földrajzi adottságokban keresendő, de szignifikáns volt az eltérés, amúgy minden ugyanaz. Ja és a csajok jók, erősen.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr323420169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2011.12.07. 13:36:54

én Svédországban, Stockholmban ettem "Angus"-burgert a BK-ban.

atyaisten, az a hús!
Fenomenális volt...
Bár itthon is lenne! :(
süti beállítások módosítása