Burger Blog

Dj Pepe - Waikiki Burger

2014. augusztus 21. Jancsa Jani

Ha emlékeztek, a tavalyi év végén a Don Pepe bevette fixre a kínálatba a burgereket. No, most még ezen a koncepción is csavartak egyet, és mostantól év végéig minden hónapban lesz egy speckó ajánlat is, Dj Pepe burgere néven. Augusztusban ez a Waikiki burger.

2014-08-20 12.38.54.jpg

A burger jelen esetben is menüben érkezik, szóval jár hozzá sült krumpli, és a Don Pepe öntetként definiált szósz is.

2014-08-20 12.38.57.jpg

A krumpli nagyon adja, közepes darabok, még pont azon a határon, hogy ne legyen túl nagy, a külseje ropogós, a belseje puha, rajta egy paprikás alapú fűszerezés, a szósz pedig végképp nagyon bejött szóval idáig ötös.

2014-08-20 12.39.00.jpg

A burger már ránézésre is szép nagy, dehát nem csak a méret a lényeg, szóval bele is vágtam rögtön. Ugye papírforma szerint a Waikiki burger tartalmaz marhahúst, cheddart, worchester és teriyaki szószt, grillezett ananászt, meg a szokásos zöldségeket.

2014-08-20 12.39.51.jpg

A tetejét leemelve kezdődött a teszt. Egyrészt a kalap a korrekt pirítás ellenére is kissé tömör textúrájú volt, ezt akár lehetne száraznak is hinni, de szerintem egyszerűen csak a sűrűségen kéne csökkenteni, és máris jó lenne. A másik, amit nem igazán tudtam hová tenni, az a ketchup és sima mustár kombó, a fentebb említett két extra szósz mellett minek kellett ez ide?

2014-08-20 12.40.30.jpg

A húspogácsa nagyon nagy, és nagyon jó. Szívfájdalmam, hogy teljesen átsült, de nagy valószínűséggel, mivel kiszállításra, és elég nagy tömegeknek is megy a dolog, ez tuti direkt van így, hogy ne lehessen belekötni, mindenesetre még így is teljesen jó, ízletes, és a ráolvasztott cheddar minősége pedig egészen egyszerűen zseniális, ennél jobb sajt nem is kellhet senkinek ezen a szinten.

2014-08-20 12.40.38.jpg

A grillezett ananász a szószokkal érdekes választás, nem sokszor találkozom ilyennel burgerben, pont ezért be is jött az ízvilága (nem úgy, mint mondjuk a hawaii pizza, oh my god). A hús alá került a saláta, paradicsom és hagyma mixe, ami szintén rendben volt, plusz szintén a basic szószok. Érdekes módon lentebb a zsömle már nem volt olyan tömör, lehet, hogy a szószok/szaftok dolgozták meg, fene se tudja, mindenesetre megenni már nem bírtam, annyira tele lettem.

2014-08-20 12.44.20.jpg

A Waikiki burger 2190 forint, és augusztus végéig tudjátok kérni, akár helyben, akár házhozszállítással. A tendencia jó, mi pedig kíváncsian várjuk, mi lesz a következő hónapban!

Részletek: http://donpepe.hu/dj_pepe_burger.html

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr916620969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása