Burger Blog

Így áll a Hellmann's Burgerbajnokság!

2017. május 19. Jancsa Jani

Már több, mint másfél hónapja tart a Burgerbajnokság, de még nincs lefutva semmi, így az eredmények is változhatnak. Erről, illetve pár egyéb izgalmas dologról fog szólni a mai post!

km_4342.jpg

Amire talán mindenki a leginkább kíváncsi, az az, hogy mi a jelenlegi állás a közönségszavazásban. Nos, ez nem titok, az első három helyezett a következő:

1) Johnny's Bistro

km_4874.jpg

2) Moonshiner’s Pub

km_4654.jpg

3) Buddies Burger

km_4371.jpg

Itt a végső hajrá, kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e megfordítani valakinek ezt az állást, vagy ez marad a végleges! Ne feledjétek, hogy a verseny egészen május legvégéi tart, addig tudtok szavazni a kedvenceitekre.

km_4476.jpg

Érdekes tény lehet, hogy eddig több, mint 18 000 szavazat érkezett, ami rengeteg, ebből is látszik, hogy mindenkit megmozgat kedvence ügye.

km_4561.jpg

Mindettől függetlenül egy szakmai zsűri nyitott szemmel (és szájjal) járja a burgerezőket, és a visszajelzések szerint elég szoros lesz a verseny.

km_4602.jpg

Rengeteg említésre méltó alkotással találkoztak, és külön üdvözölték, hogy bejött a ketchup is opcióként, a kifejezetten vega burgerről nem is beszélve!

km_4772.jpg

A pontozás szempontjai között találhatóak a burger elemei (zsömle, hús, fűszerezés, feltétek), az elemeket külön pontozzák, és ezek összessége fog majd dönteni.

km_4808.jpg

Szóval így állunk most, egészen közel a verseny végéhez, szóval amíg lehet szavazzatok, kóstoljatok, és egyetek jó sok burgert!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr1412524959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása