Burger Blog

Mit keres Gordon Ramsay egy mobiljátékban?

2017. március 07. Jancsa Jani

Van ma egy ilyen tematikus nap az Indexen, melyben fő téma a játékok, és a kockulás, én pedig ennek szellemében megmutatok pár kajával kapcsolatos frankó kis mobiljátékot!

gordon-ramsay-dash-800x350.jpg

Kitchen Scramble

 A sztori szerint egy food truckban hajtod a világot, és utazol össze vissza. A játék ott kapcsolódik be a dolgokba, amikor megáll a truck valahol, neked pedig ki kell szolgálni az éhes közönséget. Vannak különböző ételek, melyeket kérnek, a feladatod pedig az, hogy a hozzávalókból te ezt elkészítsd. Aki pedig mindezt nem tudná elképzelni, itt van egy kis videó is róla.

Cooking Fever

A sztori most is hasonló mint az előbb: adva van 17 ország, és azoknak a konyháját kell reprodukálni, legyen szó desszertekről, gyorskajáról, vagy épp (kék) osztriga bárról, netán távol-keleti konyháról. Többszáz hozzávaló adott a konyhán, és a vendégek kívánságát lesve kell ebből a megfelelő időre valami jót kreálni.

Gordon Ramsay DASH

Na, ha mást nem is, ennek a játéknak a neve ismerős lehet ugye, hiszen ki ne ismerné a kedvenc káromkodós séfünket. Nem lehetett olcsó a licensz, de megérte, ugyanis Gordon hangján megy az oltogatás. Legyen szó főzésről, vagy felszolgálásról, Gordon mindig adja az utasításokat, csakúgy, mintha egy új receptet kell kipróbálni, vagy megnyugtatni pár türelmetlen vendéget.

Hot Dog Bush

Na, itt már egyre betegebb kezd lenni a dolog. George Bush megy a food truckjával ide-oda, és neked kell jófajta hot-dogokat készítened - az angol királynőnek? Igen, ilyen illusztris vendég is sorbaállhat hozzánk, akkor pedig gyorsan kell összetákolni az igényelt kaját.

Diner Dash

Ha pedig meguntunk már minden játékot a fentebbiek közül, akkor térjünk át a felszolgálásra, ugyanis ez a játék bizony arról szól! Az időmenedzsment a lényeg, minden legyen patent, és az elégedett vendégek bizony busás jattot fognak hagyni a játék helyszínének számító fast food étteremben. Ennyi volt a vége mára, válasszatok magatoknak, és jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr3812315757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása