Burger Blog

Visszatérés a Burger Marketbe

2017. február 03. Jancsa Jani

A Burger Market hamarosan eléri a 200 000. eladott burgerét, ami akárhogy is nézzük, egy elég szép szám. Ennek örömére készítettem is egy kis miniinterjút a hellyel, majd megkóstoltam a legújabb időszakos ajánlatukat, a lazacburgert is.

2017-01-25_12_06_39.jpg

Götz Zsolt séf/tulajdonos, valamint Mencsik Viktor menedzser fogadtak a helyszínen, és rögtön a dolgok közepébe is vágtunk. Zsoltról ugye tudni kell, hogy közel húsz éve van a pályán, több neves szállodában és étteremben megfordult már, valamint Budai Péterrel is dolgozott együtt. Anno a Chaine de rotisseurs 2002-es versenyén Szingapúrban második lett, szóval tudja miről beszél, amikor a minőségi gasztronómiát emlegeti.

2017-01-25_12_00_01.jpg

Viktorral együtt közösen tartják kézben a konyha és a vendégtér dolgait, valamint a kísérletezés és a tesztelés is beépült mindennapjaik részébe. Bár Zsolt ugye a klasszikus éttermi világból érkezett, de pont ezért egy csomó működő, nem hambi-specifikus összeállítást, kombinációt tud beépíteni a burgerekbe, ami különösen pozitív dolog. Fontosnak tartják a szezonalitást, a friss alapanyagokat, és természetesen a minőséget, ugyanis nem árt, ha a vendég visszatért, legyen szó magyarról, avagy külföldiről - ez utóbbiakat is ennek megfelelően kezelik, és nem csak +1-ként gondolnak rájuk. A látogató-elégedettséget metrikálják is, rengeteg helyen mehet a visszajelzés a social mediaban, amivel erősen élnek is az idelátogatók.

"Szeretem, ha a vendég elégedett!"

Szintén a sokszínűséget támasztja alá, hogy a vendégek saját maguknak állíthatják össze a burgerüket - én azonban most nem így tettem, hanem rámentem az aktuális kétheti ajánlatra (ugye ennek az a lényege, hogy kéthetente más-más burgerkülönlegességgel várják a vendégeket), ami nem más, mint a bevezetőben ígért Lazac steak burger volt. A tökéletesre sült haldarabok teljes kiőrlésű zsemlébe voltak zárva, ami viszont sokkal könnyedebb volt, mint arra számítottam volna, örömteli módon.

2017-01-25_12_07_03.jpg

A zsömle egy lime-os kapribogyós szósszal volt kenve, a további feltétek között pedig szerepelt még némi friss bébispenót, kígyóuborka, és nem utolsósorban angol zeller. Ezek így együtt adták meg a burger egészét, és tették egy nagyon friss, ízletes, és nem utolsósorban egészséges ebéddé a szendvicset.

2017-01-25_12_07_22.jpg

Köretnek édesburgonyát kértem, ez szintén egy olyan dolog, ami bizony odaver rendesen - most sem történt ez másként.

2017-01-25_12_06_55.jpg

Szintén a bevezetőben említett jóság, hogy aki pont kikéri majd a 200 000. burgert, azt bizony megajándékozzák egy 50 000 forint étékű fogyasztással - a titkos információm pedig az, hogy már elég közel járnak ehhez, szóval érdemes mindent eldobva felpattanni, és száguldani a helyszínre, hátha!

2017-01-25_12_10_01.jpg

A nyárra amúgy több újdonsággal is készülnek, lesz bővítés, indulnak fesztiválokra, de erről többet nem sikerült belőlük kiszednem, úgyhogy a végefelé ittam inkább egy jó el salvadori eszpresszót - ja igen, mivel a kávét pedig a My Little Melbourne szolgáltatja, jó is volt, mit ne mondjak.

2017-01-25_11_57_47.jpg

A lazacburger 2290 magyar forintba kerül, ami tekintve a belevalóit, szó szerint az ajándék kategória. Ha netán nem burgereznénk, akkor lehet amúgy a lassan mini-komplexummá váló helyszínen tésztázni, salátázni, reggelizni, na meg kávézni is, úgyhogy nincs mit tenni, tessék menni enni!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/BurgerMarketBP/

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr1912179216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása