Burger Blog

Itt az ősz? Szanaszét fogod kajálni magad a Friday'sben!

2016. október 20. Jancsa Jani

Egy ideje már járogatok vissza a Friday'sbe, főleg akkor, amikor megújul az étlap. Most ismét egy ilyen eseményen vettem részt, ráadásul nem is egyedül, hanem Mitettemma Marci társaságában, bizonyítván, hogy egy jó kajálás még a hallgatólagos konkurencia élét is el tudja venni.

2016-10-11_18_48_53.jpg

Ennek a szellemében ki is kértünk jó sok mindent, elvégre este hat után kezdünk el igazán enni, nem?

2016-10-11_18_15_40.jpg

Előételnek a Triple Chicken Sampler volt, azaz egy tál, rajta rengeteg alkatrésszel ebből a kétlábú állatból. Volt itt Buffalo, azaz csípős szósszal locsolt szárny, szezámos csirkemellcsík, valamint parmezánbundás csirkés quesadilla is.

2016-10-11_18_15_54.jpg

2016-10-11_18_16_06.jpg

2016-10-11_18_15_57.jpg

Mind a három máshogy volt nagy király, és természetesen nem szárazon fogyasztottuk: járt hozzá marinara, azaz paradicsomos alapú, kéksajtos, valamint JD szósz is.

2016-10-11_18_42_42.jpg

Miután ezzel, meg egy jó sörrel megalapoztuk a dolgokat, jöhetett a durvulás, mégpedig számos további étel képében.

2016-10-11_18_42_56.jpg

Először is, blogom nevéhez méltóan a burger, mely jelen esetben a Texas Chilli Cheese nevet viselte, és egy jó adag csilivel, mi mással. Mindemellett a nevéből adódóan a cheddar alap volt, csakúgy, mint a queso, ami ugye nem más, mint egy sajtszósz. Ha Mexikóról beszélünk, akkor még jöhet egy kis jalapeno, meg tortilla, és kész is a burger, amelyben újfent nem csalódtunk.

2016-10-11_19_01_10.jpg

Ennyinél amúgy nem álltunk meg, és a következő ételünk még durvább volt, amit egyszerűen nem lehetett kihagyni: Bacon crusted ribs. Ez ugye a nevéből fakadóan egy hatalmas oldalas, mennyei barbecue szósszal, és fullosan beborítva baconnel. Maga az álom: omlós hús, ropogós bacon, hát mi kell még?

Mondjuk egy kis sistergős? Az ezután érkező étel extra hanghatásokkal együtt jött meg egy forró, rusztikus tányéron. Először is volt egy fokhagymás pácban érlelt csirkemell, valamint salsával dúsított tigrisrákok; mindemellé pedig cheddaros burgonyapüré, hagyma, paprika, valamint kétfajta, mennyeien megropogósodó sajt érkezett, nem kell kétszer mondanom, ezt is eléggé szerettük.

2016-10-11_18_45_41.jpg

Legvégül, hogy tényleg minden kategóriát lefedjünk, kaptunk egy seafood arrabiatat, szintén rákkal, kagylóval, és tintahallal, fehérboros szósszal, és az elmaradhatatlan parmezánnal.

2016-10-11_18_43_49.jpg

Az árak a szokott szinten mozognak: a többszemélyes kóstoló 5000, és a főételek is 3-5ezerig mozognak. A Friday'st idáig is szerettük, és most is ezt az utat viszik tovább: nagy adagok, ízletes ételek, csodás húsok, és tuti kis köretek, szószok hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr4311823713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2016.10.25. 09:08:58

seafood tésztára parmezánt?
aki ilyenre képes, az bármire is...
süti beállítások módosítása