Burger Blog

Ők a Hellmann's Burgerbajnokság résztvevői - 4. rész

2016. április 16. Jancsa Jani

Április elsejével elrajtolt a Hellmann's Burgerbajnokság, melynek keretein belül 20 burgerező küzd a legjobb burger címéért. Ma a mezőny utolsó negyedét mutatjuk be nektek (ABC- sorrendben)!

hellmannspost800x445px_2.jpg

De miről szól a Hellmann’s Burgerbajnokság? Nem másról, minthogy hol kapható Budapest legfinomabb, Hellmann’s majonézzel készült hamburgere. A versenyben a vendégek zsűriznek, és naponta szavazhatnak kedvencükre. A szavazók közül a verseny végét követően kisorsolásra kerül a 100.000 forintos főnyeremény, illetve 10 db burger kuponfüzet, mely 1-1 db, szabadon választható burger beváltására jogosít a bajnokságban résztvevő mind a 20 étteremben. További részletek a http://www.bajnokburger.hu oldalon, most pedig folytatódjanak a versenyburgerek!

Paneer - Rumcajsz Bryndzaburger

Két szelet trappista sajt között egy szép adag kapros juhtúró, mindez összepanírozva és kirántva. A sült kápia és a zöldsaláta mellé még Hellmann's majénézes uborkasalátát kerül a ciabattába.

km_9571-39.jpg

Rántott sajt, mint burger? Ráadásul hús nélkül? A Paneer azt mondja, hogy minden további nélkül, én pedig kóstolva a művet ebben igazat is tudok neki adni.

School Bus - Hellmann's NO 1

Marhahús pogácsa, pulled pork, bacon, Hellmann's coleslaw, füstölt sajt, whiskey-barbecue szósz, bébispenót ágyon

km_9746-51.jpg

Ha az ember egy iskolabuszban kajál, az már rossz nem lehet, ha pedig ez két olyan remek dolgot tesz egy burgerbe, mint a húspogi, és a pulled pork, az a valódi győzelem!

Sophie & Ben - Greek Sophie Burger

Sáfrányos, olivabogyós zsemle, Hellmann's majonézzel ízesített konyakos, chilis, fetasajttal töltött marhahúspogácsa, olivabogyós tzatziki, saláta, paradicsom.

km_9992-11.jpg

Görögországot hívatott megidézni ez a burger, a hozzávalói külön-külön is együtt is a mediterrán életérzést mutatják be, egy hasonszőrű hamburgerzsemlébe zárva. Kívánatos!

Stika - Gino Burger

Marhahús pogácsa, Serrano sonka, fekete szarvasgombás sajt, málnaecetes cékla, Gino hamburgerszósz a Hellman's majonéz felhasználásával, fokhagymás majonéz

km_9212-18.jpg

A Stikában már megszokhattunk, hogy minden egy kicsit más, Stikásabb. Most sincs ez másképp, a burgerük, úgy gondolom, magáért beszél.

W35 - Big W

Emeletes hamburger buci, 2x13dkg csirkehús pogácsa, Paradicsomlekváros cheddar krém, Zöldséges Hellmann's majonézes "saláta" szósz, Római saláta, Paradicsom

km_9722-46.jpg

A W35 burgere emlékeztet valamire, de leginkább egy kétemeletes burgerre csirkével. Szép nagy adag, annyi szent, melyet a feltétek csak tovább izgalmasítanak.

Ezzel a posttal véget ért a Hellmann’s Burgerbajnokság bemutatkozása, így nincs hátra más, mint menjetek, egyetek, és szavazzatok a kedvencetekre! Májusban újra találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr148603726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2016.04.18. 07:22:39

Azért a csirkés burgert nem kellene erőltetni, a marha ízét nem lehet csirkével pótolni, de még megközelíteni sem.
süti beállítások módosítása