Burger Blog

Ők a Hellmann's Burgerbajnokság résztvevői - 1. rész

2016. április 07. Jancsa Jani

Április elsejével elrajtolt a Hellmann's Burgerbajnokság, melynek keretein belül 20 burgerező küzd a legjobb burger címéért. Ma az első ötöt mutatjuk be nektek (ABC- sorrendben), a többiek pedig hamarosan érkeznek.

hellmannspost800x445px_2.jpg

De miről szól a Hellmann’s Burgerbajnokság? Nem másról, minthogy hol kapható Budapest legfinomabb, Hellmann’s majonézzel készült hamburgere. A versenyben a vendégek zsűriznek, és naponta szavazhatnak kedvencükre. A szavazók közül a verseny végét követően kisorsolásra kerül a 100.000 forintos főnyeremény, illetve 10 db burger kuponfüzet, mely 1-1 db, szabadon választható burger beváltására jogosít a bajnokságban résztvevő mind a 20 étteremben. További részletek a http://www.bajnokburger.hu oldalon, most pedig jöjjenek a versenyburgerek!

Attaboy Streat Food Bistro - Highway to Hellmann's

Parmezánnal töltött marhahúspogácsa, Hellmann's olive soil (fekete olívás Hellmann's majonéz), céklalevél saláta, házilag marinált édes koktélparadicsom, szuvidált cékla julienne, fekete olívás rozmaringos focacciában.

km_9445-30.jpg

Az Attaboytól megszoktuk már, hogy minden burgerébe csempésznek egy kis extravaganciát, és most sincs ez másképp. Ez a burger a színek kavalkádja! A fekete szósz, lila cékla, piros paradicsom - csodaszépen néz ki, és az íze sem akármilyen!

Bamba Marha Burger Bár - Mac & Cheese Burger

Szezámos hambizsömle, húspogácsa, Bamba Special Sauce, római saláta, savanyú uborka, paradicsom, mac & cheese, grill bacon.

km_9022-5.jpg

Mi tagadás, ehhez a burgerhez elég vastagon közöm van, konkrétan én találtam ki. Külföldön láttunk már ilyet, de itthon még nem, ezért is gondoltam, hogy behozom. Mac and cheese van benne, meg egy speckó, majonéz alapú házi szósz - imádni fogjátok.

Black Cab Burger - Hellmann's Big Smoky Burger

Hellmann's majonéz, aprított jégsaláta, pirított hagyma, marhahús, angol cheddar sajt, pirított bacon, fehér hagyma, paradicsom, jalapeno paprika, BBQ szósz, pirított szezámmagos zsemlében.

km_0159-19.jpg

A Black Cab hozza azt, amit mindig is imádtunk benne. Kellemes húspogácsa, finom, lekerekített, passzoló belevalókkal. Egy szuper, kompakt burger, kiváló minőséggel, amit ha egyszer elkezdesz enni, nehéz abbahagyni.

Bodega Konyha - Holland Burger

Marhahúspogácsa, speciális fűszerkeverék Hellmann's majonézbe ágyazva, kevert zöldsaláta, paradicsom, fehér hagyma.

km_0212-21.jpg

A Bodega burgere eltér a megszokottól, ráadásul pozitív irányba. Ez a burger az egyik legjobb, amit náluk ettem ever. A currys szósz világbajnok, a többi hozzávaló pedig pont tökéletes egységbe kovácsolja az ízeket.

Bölcső Bar & Food - Pipás Pista

Füstölt paprikás szürkemarha burger, sült paprikás Hellmann's majonéz, ecetes lilahagyma és madársaláta.

km_0513-38.jpg

Ez a burger húsügyileg a szürkemarhára épít, ami aztán egy igazi magyaros húsfajta, jól is mutat benne. Került bele egy kis sült paprikás mayo, a savakról az ecetes lilahagyma gondoskodik, a különlegesebb vitaminról pedig a zöldsali.

Ők tehát a Hellmann's Burgerbajnokság első öt versenyzője, hamarosan folytatjuk a bemutatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr588574658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása