Eljött az ősz közepe, és ismét kaptunk egy új étlapot a Don Pepében, aminek természetesen volt hamburger-vonatkozású újdonsága is - erre, meg még pár más kajára mi is rámentünk.
Kezdjük tehát az új burgerrel, ami a Root Kiskacsa nevet kapta a keresztségben. A zsömle ismét fekete, és a legizgalmasabb a burgerben a konfitált kacsacomb, beterítve egy jó szelet cheddarral, valamint bónusz még, a fesztiválon kívül a lilahagymalekvár, és a kacsamáj-pástétom, amely elsőre elég bizarrul néz ki.
A hús-sajt-máj kombó a burgerben mindent visz, az ízkombináció nagyon ott van. A burgonya mellé sajnos időtől függ, mikor-milyen, viszont a szósz még mindig tuti, szóval azt a hacket alkalmaztam, hogy vettem mellé egy adag malacfarka krumplit, és így lett teljes a menü, kár, hogy ekkorra az árak már végképp elszaladtak.
Nyitottak kicsit a távol-keleti cuccok felé is, ennek eredményeképp toltam egy jó Tom Yum levest is, valamint az olaszos kaják közül a A'mare Mio nevezetű fekete spagettit kóstoltam, benne garnélával és tintahallal.
Mindezen felül még vannak régről visszahozott kedvencek és új fogások is, egészen pofásan megdizájnolva az étlapon, szóval aki bírja, amit ők csinálnak, az menjen, és bátran kérjen mást, mint a rántott hús.