Burger Blog

Fald Fel A Várost! - Online Street Food Verseny

2015. május 22. Jancsa Jani

Idén is megrendezésre kerül az Online Street Food show, ami nem más, mint egy verseny a helyek között, hogy ki nyeri el több vendégnek a tetszését. A Burger Blog idén is kiemelt médiapartner, így nem is maradhat el a helyek, lehetőségek, és nyeremények bemutatása sem!

fooldali_kep.jpg

Az egésznek az alapja a Citybrands.hu oldalon fellelhető kuponok a tematikában, amely leginkább a street food helyekre koncentrál, és a klasszikus verziónak megfelelően kiválasztani, hogy mit szeretnénk elfogyasztani, megvenni, és máris érkezik a bón a postafiókunkba. Van itt minden: burgerek, tex-mex, seafood, pasta-pizza, keleti specialitások, reggelik, levesek, mi szem-szájnak ingere.

Ráadásul az egésszel nyerni is lehet, így nincs más dolgunk, mint lájkolni a citybrands Facebook oldalát, ellátogatni a „Fald Fel a Várost! nyereményjáték” applikációhoz és leadni szavazatainkat (egy ember legfeljebb 5 tételre szavazhat) az általunk kiválasztott vendéglátók fotóira, és máris versenyben vagyunk a fődíjért, ami nem más, mint 2 éjszaka 2 fő részére az Anna Grand Hotelben Balatonfüreden.

flyer.jpg

Mindezeken felül ha elmész egy helyre, és készítesz egy „kaja-selfiet” a Fald Fel A Várost! matricával, magaddal és a kiválasztott ételeddel, majd feltöltöd a Facebookodra és bejelölöd a citybrands.hu Facebook oldalt a képre vagy feltöltöd az Instagramra egy #faldfelavarost hashtaggel (figyelj arra, hogy a megosztott képek nyilvánosak legyenek)! A legjobbak között kisorsolásra kerül egy külön gasztrokörút ahol további íz kavalkádban vehetünk részt az alábbi partnereknél: Bors Gasztrobár, W35, TGI Friday's, Kerkyra Gyros

Fontos infó még, hogy a móka időtartama 2015. május 11-től 2015.június 14-ig tart, szóval érdemes gyorsan rápörögni a kuponokra. És, hogy kik is vesznek benne részt? Nos, nem sorolom fel mindet végig, de pár helyre én is tuti ellátogatok, ami burger szempontból releváns. Ilyen például a NapKözi, a mEATing, a Bite, a Nordsee, a Bubba's, a Gyradiko, a Rendelő, vagy épp a Sza-Sa.

Jó kis murinak ígérkezik, harapásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr417481462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása