Az a szerencse, hogy a civil munkahelyem környékén van pár jó burgeres, úgyhogy ha céges ebédre kerül a sor, akkor van hová menni. Most a Pesti Burgerbe tértem vissza, hogy megnézzem, mi a menő mostanság.
Kezdésnek a heti ajánlatra mentem rá, ami már az összetevőiben is a tavaszra reflektált: sonkába tekert spárga, konfitált fokhagyma, valamint fürjtojás kerültek bele a kifogástalan burgerembe, melyben a hús és a zsömle még mindig ugyanolyan jó, mint tavaly volt.
Mellé jött egy kis chips is, csak az íze kedvéért, meg egy kevés Fentimans világlegjobbja kóla is. De.
Az ebéd nem lett volna teljes anélkül, ha nem kóstoltuk volna a tavaszi medvehagymás burgert. Ha emlékeztek valami ilyesmitől már tavaly is letettük a hajunkat, de most kapott még egy csavart, mivel van benne sima medvehagyma, medvehagyma pesto, és grillezett kecskesajt is. Meg zöldségek, meg hagymalekvár.
Szaftos, omlós, ízes násza volt ez az ízeknek, a tökéletesség egy műalkotásba téve. Menjetek, és kóstoljátok, mert idén a tavasz ebbe a burgerbe költözött.