Burger Blog

XtraLong Hetek a Burger Kingben

2015. március 18. Jancsa Jani

Napról-napra egyre inkább közelít a tavasz, és nincs ez máshogy a Burger Kingben sem, ahol most új promóciós szendvicsekkel támad az étterem, ráadásul rögtön kettővel.

menutabla_summerweeks_1070x634_2.jpg

A szendvicsek most nem a klasszikus kerekded, hanem inkább hosszúkás formában kaptak helyet az XtraLong Hetek keretein belül, így a névből már nagyjából lehet is sejteni, hogy mi vár ránk. Az első ilyen szendvics az Xtra Long Chili Cheese, ami ugye már korábbról is ismerős lehet nekünk, az étterem egy nagy visszatérőjéről beszélünk, amely most a tavaszi periódusban kapott újabb lehetőséget a bizonyításra.

img_2578.JPG

Ebben nem egy, nem kettő, hanem rögtön három húspogácsa is helyet kapott, de ez még csak a kezdet. A szezámmal szórt, majdhogynem kifli alakú buciban található még a húsokon pár szelet jó cheddar; valamint a lényeg, a mámorítóan krémes chili cheese sajtszósz, és a pikantéria jegyében jalapeno karikák.

img_2579.JPG

A másik szendvics az Xtra Long Rodeo BBQ, a vadnyugat és a cowboyok életérzésének a jegyében. Itt is három húspogácsával operál a szendvics, a szósz barbecue, valamint két darab rántott hagymakarika, és ropogós bacon koronázzák meg ezt a szendvicset.

img_2586.JPG

Ha csak magában szeretnénk kérni a szendvicseket, azok 990 forintért lehetnek a mieink, ha pedig menüben, azaz közepes krumplival és üdítővel, akkor 1450 magyar forintot kell fizetnünk majd a kasszánál. Amúgy ha engem kérdeztek, akkor bár a bacon és a hagymakarika erős kombó, mégis a sajtszószok őrültje vagyok, így a Chili Cheesere adnám le a voksomat, o yeah! (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr37275797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása