Néhány hete újra régi, törtetlen fényével dübörög a Pesti Burger - hogy miért írom ezt, és mi is megy manapság Budapest legjobbjának választott burgeresében, arról mesélek most egy keveset.
Először is a legjobb hír az, hogy rendeződtek végre a tulajdoni viszonyok, így Háda Imre, a brand kitalálója visszatérhetett a sütőpult mögé, és újra prémium és brutálisan szaftos burgerek pörögnek a rostlapon.
A mostani ajánlat is erős, a klasszik mellett kecskesajtos burger az, amit a bennfentesek kérnek, de száz szónál is többet mond egy kép, úgyhogy nézzétek.
A dekadencia csúcsa, ha a húsra pakoltatjuk rá, hagymalekvár, kis csípős, a fantasztikus sonka, zseniális paradicsom, kevés rukkola, a zsömle belsején pedig a házi fokhagymás majonéz teszi ezt a kaját tökéletes első randis étellé. Vagy nem, de aki ezt nem bírja, attól nyugodtan búcsúzzatok el.
Lehet kérni vegaburgert is, ez esetben kecskesajt és cheddar támad, sőt, ez külön grillen is készül, így garantált, hogy nem a hússzaftba lesz belecsapva a mekk mester. Köretnek pedig vékony burgonyachipset kérhettek.
Italokban is erősödött a kínálat, brutál jó kézműves sörök (díjnyertes búza, ipák, minden), és házi limonádék várnak mindenkire. Érdemes időben érkezni, mivel a rajongók háda (bocs) egész nap ostromolja az intézményt, így ha biztos nem szeretnénk lemaradni semmiről, ne várjunk az utolsó pillanatig.
További infók és elérhetőség pedig itt találhatóak.