Burger Blog

Üzletági hírek a hétre

2014. április 22. Jancsa Jani

Vége a húsvétnak, mindenki megcsinálta a zseniális bárányburgerem, most pedig pár infó a hétre nektek, mert bizony az élet nem áll meg Hamburgerfalván sem!

  • A Bodega hamarosan új egységgel bővül, sokak nagy örömére. A hely ott lesz az eredetitől nem messze a Vágóhíd utcában, de immár beülős, valamint sült krumplit is tudtok majd kérni, hell yeah. Nem kell félni, a lakóautó megmarad!

10271348_620776334665672_4571915991776086758_o.jpg

  • A W35-ben utóhúsvéti burger van még olyan másfél hétig, megkóstoltam, és tényleg egy az egyben hozza az ízvilágot. De hogy mi is van benne? Az erős szóvicces operáló HAM-burger alapja egy házi fehérkenyér, megkenve zöldalmás tormával és angol mustárral, rajta főtt, füstölt sonka, füstölt fürjtojás, mellé pedig zöldfűszeres sárga túró! Retek, újhagyma, hegyeserős alap!

2014-04-18 23.03.39.jpg

  • A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a hamburgerhét a Spazioban! A részletekről itt írtunk, menjetek amíg lehet, mert brutál jó a cucc!

1779111_857788724235048_5762347772296623331_n.jpg

  • A Waxx Gasztróbárban immár bacont is tudtok kérni a szendvicsekbe, valamint a sörkínálata bővült: Stari meggy és ír vörös került a csapra, 390 a pohár, 550 a korsó. Ja és nemsokára terasz is lesz, szóval ha jön a tavasz, ez sem lesz akadály! Ja és a desszertek is nagyon jók, lásd a képen.

2014-04-17 20.10.20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr36051484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása