Burger Blog

BpBurger - Spazio hamburgerhét!

2014. április 10. Jancsa Jani

Alig aludtunk néhányat, és máris április van: nemhogy múlna a burgerláz, egyre inkább csak gerjed! Volt itt már kézműves sörvacsora, most pedig következik egy valódi hamburgerhét, nem máshol, mint a Spazioban!

2014-04-08 13.01.08.jpg

A rendezvény április 14-18-ig tart, reggel tíztől este tízig, és ha nagyon akarjátok, esetleg még szombaton is lesz. Mivel nem hiszünk el semmit a szóbeszédből, ellátogattunk a Szent István körúti olasz kis caffee-ba, hogy teszteljük és bemutassuk a kínálatot nektek.

2014-04-08 12.44.01.jpg

Amíg a kajára várakozunk, megkóstoljuk a házi kacsatepertőkrémet - főtt tojással van bekeverve, elképesztően addiktív és jó cucc, főleg a friss kenyérre kenve, úgyhogy visszafogjunk magunkat, hogy ne ebből együk halálra magunkat.

2014-04-08 12.49.09-1.jpg

A hamburgerek 15 dekás húspogácsával érkeznek, és kérhetjük őket házi zsemlében, vagy ciabattában, simán, sajttal, és bacönnel is. Hozzá házi chipset, vagy kevert salátát rendelhetünk, mi egyértelműen az előbbire mentünk rá. Ez nagyon tuti, enyhén sózva, remek köret, ahol nem voltak lusták azt a plusz lépést megtenni, és frissen, házilag csinálni.

2014-04-08 13.11.25.jpg

A saját készítésű zsömle nagyon jó, kalácsos jellegű, pont jó állagú. A belső oldala házi majonézzel van kenve, benne kevés fok, és medvehagyma figyel, újabb jó pont a tavaszra reflektálva.

2014-04-08 13.12.04.jpg

Természetesen a legtuningoltabb verziót választottam, amelyben eredeti francia ementáli, és feketeerdő sonka pihent, és mondanom sem kell, hogy ezek mennyire jók voltak. A hús közepesre sütve, ahogy azt kell, ízvilágban csak só és bors, tökéletes.

2014-04-08 13.11.57.jpg

A zöldségek terén kapunk madársalátát, lilahagymát, valamint szárított, de egész koktélparadicsomot, aminek valami csodálatosan mély ízvilága van, telitalálat.

2014-04-08 13.13.41.jpg

2014-04-08 13.15.07-1.jpg

Ha valaki nem szeretné a burgert, azt sem kell félteni, kérhető majd francia véres hurka, lasagne, vagy szerdától füstölt grillcsirke is. Desszertnek pedig vagy tiramisu, vagy házi krémes lesz, ez utóbbiért a fél kezemet is odaadnám, annyira jó volt.

2014-04-08 13.29.22.jpg

2014-04-08 13.29.15.jpg

2014-04-08 13.29.31.jpg

A burgerek 1290-től 1590-ig mennek, hozzá a köret 400, és ha inni is szeretnénk, akkor jöhet a prosecco, sör, bor, meg egy jó fekete, nyilván. Az ajánlat tehát jövő hétfőtől él, és én mondom, nagyon érdemes kipróbálni, mert arcvesztően jó.

2014-04-08 13.38.47.jpg

Elérhetőséghttps://www.facebook.com/SpazioCaffeManuel

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr275988236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása