Burger Blog

BpBurger (99) - Nádor Kávéház

2014. január 29. Jancsa Jani

A Nádor utca egy igazi klasszikust jelent számomra, hiszen egyrészt a gyermekkori territóriumom ez, valamint errefelé jártam általános iskolába is négy évig, igaz akkor még nem volt divat a burger. Nem úgy, mint most, amikor már a kávéházakban is ilyet mérnek.

2014-01-14 12.22.10.jpg

A Nádor Kávéház nem messze fekszik a Player szerkesztőségétől (aki nem tudná, ez az a magazin, ahová már fél éve jobbnál jobb cikkeket alkotok, érdemes felkeresni!), csak az utcáról kicsit nehéz betalálni elsőre. A földszinten három asztal, a galérián ugyanennyi, plusz egy dívány, annyira kicsi, hogy el is felejtettem fotózni, mea culpa.

A signature burger olyan negyedóra múlva jön is, közepesen bíztató kinézettel, dehát ne ítéljünk evés előtt. A sült krumpli mirelit,egy kis sóval lehet dobni rajta, de különösebben nem egy nagy élmény. Az étlap fura elírásokkal van tele, a tányért meg csak a fényképről láttam, hogy csorba.

2014-01-14 12.22.24.jpg

A zsömle klasszik bolti, esik is szét, viszont jó pont, hogy korrektül meg van pirítva, így legalább ropog. A tetejét félretéve friss hatalmas uborka és paradicsom-karikák néznek velünk farkasszemet, kár, hogy ezt a látványt nem feltétlenül egy burgerben szeretném...

2014-01-14 12.26.21.jpg

A húsra olvasztott reszelt sajt elég jellegtelen, míg alatta a pogácsa pedig fura: fokhagymás fűszersó-szerűséget vélek felfedezni, és az egész ízvilága jobban hasonlít a fasírtra, mint egy burgerre. Ráadásul még tömör is, a kés alig vágja át. Legalul saláta, és default szószok végzik a kört.

2014-01-14 12.25.13.jpg

A Nádor burger 1690 forint körettel, és nem akarom puffogtatni a mi kerül ezen ennyibe dolgot, de az egyszerű zsemle-mirelit krumpli-nyers zöldség trió bizony engem nem győzött meg arról, hogy bárkinek is ajánlanom kéne ezt a szendvicset. Nem is teszem.

Adatlap

Nyitvatartás: 9-22.

Cím: 1051, Nádor utca 19.

Honlap: http://nadorkavehaz.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/nador019

Telefon / asztalfoglalás: (1) 269 2575

4sq: http://goo.gl/W9WtY3

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr745760915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása