Burger Blog

Bobby Burger, Varsó

2014. január 03. Jancsa Jani

Ha az ember külföldön jár, mindig lutri a helyzet, hová menjen, mert egy fél napos olvasgatás alatt nem lehet kitalálni, hogy melyek a legjobb helyek, max a közelben járni. Nos, ez most sem sikerült, úgyhogy ha Varsóban jártok, véletlenül se a Bobbyba menjetek.

2013-12-17 16.47.23.jpg

Pedig olyan közel voltunk ahhoz, hogy ne ezt válasszuk, de éhesek voltunk, hideg volt, és amúgy is, valami listán rajta volt ez is. Betérve a belső tér dizájnos, kapunk két reklám-étlapot, hogy arról válasszunk, és mivel öt percig senki felént sem néz, az angoltudás helyileg meg olyan, mint nálunk (szar), így csak a pulthoz megyek, hogy kikérjem magamnak.

2013-12-17 16.46.53.jpg

A lengyel árszínvonalról tudni kell, hogy sok kajánál meglepően olcsó, ami azért örömteli hír (1zl=75 forint). Boldogan rendeltem hát meg némi hagymakarikát, a burgert, valamint két olyan dizájner üdítőt, amilyenről itthon csak álmodhatunk a Culinaris ellátta helyek Curiosity Colája mellett.

2013-12-17 16.45.36.jpg

Az első kör nemsokára meg is jött, klasszikus mirelit hagymakarikák, korrekt BBQ szósszal, de ez bizony nem hozta meg a várt örömöt, sőt. Csakúgy, mint ez, a burgerek is kis fémtepsikben érkeztek, alatta zsírpapírral, egy asztalról pedig korlátlanul vehettél mindhárom fajta szószból, kis tasakos kiszerelésben.

2013-12-17 16.52.25.jpg

A köretként adott krumpli házi volt, de sajnos ez nem elég a sikerhez, ugyanis íze az nulla, kábé mintha nem is lett volna - az öntétek azért feldobták valamennyire, pontosabban ehetővé tették.

2013-12-17 16.55.34.jpg

A burgerből a zsömle szezámos, jófajta, viszont benne a hús az a legklasszikusabb mirelit fasírtot idézi, gondolhatjátok, hogy örültem, hogy rögtön duplát is kértem. A sajt rajta korrekt, csakúgy, mint a saláta, de ezen felül semmi jót nem tudok róla elmondani, egyértelmű csalódás.

Ezért a nem túl jó élményért (dupla burger menüben) 1640-et fizettem, ami nem rossz ár, tekintve, hogy közel negyed kiló hús volt benne, csak épp az ízlelőbimbóim nem jártak túl jól a dologgal. A sajt-bacon szimpla 1350 volt, viszont az üdítőkre lehúztak, mert azok darabja majd a fele volt a kajának, ami még helyileg is drága. Mást nem is tudok mondani: hagyjátok a fenébe.

Elérhetőség: http://bobbyburger.pl

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr125704347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása