Burger Blog

HamburgerHétfő - A Névjegy

2013. április 29. Jancsa Jani

Üdvözlünk mindenkit a Hamburger Hétfőn, ahol minden egyes alkalommal egy újabb adást lehet megtekinteni a Burger Blog TV kínálatából. Legyen az egy olyan burger recept, melyet még itthon nem készített el senki, vagy éppen tudósítás egy evőversenyről, mi levideózzuk, és elhozzuk Nektek! 

A negyedik adásban bemutatkozik a Burger Blog első saját ötletből készült szendvicse. Egy dupla sajtburger baconnel, friss zöldségek, és egy észbontó színesborsos-tejszínes szósz teszi teljessé a képet! És persze a tánc! 

HD-ben a legfinomabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr745250934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phasmo_O 2013.04.29. 14:36:16

Nagyon jó burgernek tűnik, ha olyan az íze mint ahogyan kinéz, akkor gratula :)

Tapmancs 2013.04.29. 14:50:46

Valakinek van húspogácsa-prése? Mik a tapasztalatok?

Illetve egy "békebeli" hamburgerzsemle receptje kéne, ami otthon is elkészíthető. Tudom hogy a neten sok van amit annak mondanak, de egyik sem lett olyan.

_ng_ 2013.04.29. 15:52:09

Nálunk csak jó kis szalonna van itthon. Azzal is jó?

Sun9us 2013.04.29. 16:16:26

Ablakkal szemben, mikrofon nélkül? A műanyag vágódeszkát pedig azonnal dobd ki. A burger, viszont nagyon guszta, és combos lett.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.29. 16:56:40

@OkoskaTo:rp: @Sun9us: igen, a konyha elrendezése nem a videózásra lett kitalálva, ez már nekünk is feltűnt - ha fordítva lennénk, akkor meg a főzés nem látszana sajnos. Dolgozunk az ügyön.
A műanyad vágódeszkával mi a baj? Azt hallottam, jobb, mint a fa, de ha most azt mondod nem, a kardomba dőlök :D

Túrós (törölt) 2013.04.29. 17:45:19

naa tudom hogy ízlések és pofonok de Todd Wilbur is megmondta hogy a húspogácsát kurvavékonyra kell lapítani és kicsit berakni a mélyhűtőbe aztán nagyon kevés olajon vagy legoptimálisabb esetben valami grill szerűségen kell megsütni és akkor nem lesz olyan rohadék vastag meg magyar "proli fasírt" szerű a hús.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.29. 19:53:57

@Túrós: hát, nyilvánvalóan látszik, hogy fingom nem volt idáig Tobb Wilburről, de abban igazad van, hogy ízlések és ízléstelenek :)

Túrós (törölt) 2013.04.30. 11:46:58

@speed: meg még annyit hogy Todd Big Mac-et klónozott akkor és abba természetesen laposabb hús kell, de nekem valahogy minden hamburgerbe laposabb való °__°
Most tervezem hogy veszek mirelit hamburger húspogácsákat és a melegszendvicssütő grill üzemmódjában megsütöm őket *_*

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.04.30. 11:50:36

@Túrós: könyörgöm, csak mirelithúst ne o-O

Túrós (törölt) 2013.04.30. 12:05:53

@speed:
eh jó lesz nekem most az is :D

balatonszelet 2013.05.07. 12:07:30

A zene fasza, szeretjük az Iriet meg minden, de sokszor alig lehetett hallani amit mondtál, egy mikrofon tényleg fasza lenne. Evés közben pedig nem beszélünk, nyeld le előtte.
süti beállítások módosítása