Burger Blog

Bejegyzés május elsejére - A Pizzagirl akció

2012. május 01. Jancsa Jani

Micsoda? Pizza és hamburger? Mi történik itt, az egyik szerző másfél hónapig úgy kimarad, mint leendő anyukának a... lélegzete, aztán máris elkezd itt osztani mindenféle ide nem kapcsolódó dologról? Na nem, mindennek van határa.

Több, mint két hónappal ezelőtt kaptunk egy levelet az egyik kuponos oldaltól, miszerint

Számunkra nagyon fontos, hogy a kuponvásárlók elégedettek legyenek az ajánlataink minőségével. Minden egyes szolgáltatót és minden egyes vásárlást azonban sajnos nem tudunk leellenőrizni. De kik értékelhetnék jobban egy hamburger minőségét, mint Magyarország egyetlen burgerekkel foglalkozó blogjának két falánk írója?!

Nos, az egyik író úgy döntött, hogy felhívja egy másik webfejlesztő haverját, és akkor aztán nekiállnak abszintozni. Ja, ez nem ide tartozik. Akkor nekiállnak hamburgerezni, nekem aztán mindegy. Telefonon lerendeltük a cumót, ami aztán egy háromnegyed óra múlva ide is ért, óriási csomagolásban. Mármint óriásiban. Alig bírtam lentről felhozni. De tényleg.

Kibontva ez a kép fogadott, Norb.es le is dőlt a székről, csak némi karamellizált cukor segítségével sikerült fellocsolni. Vagy pálinkával? A fene se tudja már.

A burger hatalmas volt, ez látszik abból is, hogy az óriási Ikeás tányérból mennyi helyet harapott ki - mondjuk korántsem annyit, mint amennyit később én haraptam ki belőle. Mellé köretnek (a side annyival jobb szó erre, de mit tudunk tenni, ha csak ez jutott a magyarban) sült krumpli járt, a desszertről meg majd később. A hús az installációban félelmeimmel ellentétben nem mirelit volt, hanem remek házi pogácsa, igaz sertésből, de ez egy kicsit sem vont le az értékéből. Emellett, mint láthatjuk, volt még benne hagyma, csalamádé, zöldségek, és még talán sajt is, de ebben már nem vagyok biztos. A képen pedig az evőtársam harap egy nagyot a burgerbe, mellette egy Bivaly.

A desszert már csak úgy fért le, hogy kicsit ülepíteni kellett, de természetesen rajtunk aztán nem fogott ki a dolog. Hatalmas palacsinták, csokoládé meg gyümölcsöntettel, mi kell még haver?

Az egész eltűnt, mi virtuálisan köszönetet mondtunk a meg nem nevezett kuponos oldalnak, és a Pizzalánynak, azután csak pislogtunk ki a fejünkből, mint Luka.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr664481879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása