Burger Blog

Bye-bye Gusto

2012. február 28. Jancsa Jani

Erahurka tegnap este még benyesett egy postot hasonló címmel, de most sajnos sokkal szomorúbb témáról kell írnunk. A figyelmesebbek már olvashatták MCS írását, miszerint bezárt a Gusto gyorsétterem. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez az év nem kedvez sok mindenkinek, először a Nordsee (bár ők csak félig, hiszen a Westendes egység újranyitott), most pedig ők.

Megemlékezésképpen csak a saját korábbi postomat tudomat újra felhozni, a BpBurger rovatból pedig szomorú szívvel, de kihúzom az étterem nevét. Mostantól sajnos közösen egy kicsit kevesebbet fogunk tudni enni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr964217775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.28. 10:03:04

hát nem a váci utcában kellett volna kezdeni a külföldi láncoknál drágább árakkal, ezzel nem a magyaroknak akarták eladni a szendvicseket, a külföldiek meg ott inkább egy igazi étterembe ülnek be.
süti beállítások módosítása