Burger Blog

Időközben 6. - Taiwan, Burger King

2012. január 27. Jancsa Jani

Erahurkával éppen szerkesztőségi megbeszélést tartottunk, amikor arra jutottunk, hogy a mai nap sem maradhat post nélkül, de azért túlzásba se szeretnénk vinni, tehát kéne egy időközben rovat, mégpedig valahonnan jó messziről. Már a honlap domainje is mókás: http://www.burgerking.dachan.com. Ennyire nem volt pénz egy sajátra?

Arra meg, hogy miket árulnak, a felében simán rá lehet jönni (a flame-grilled beef kifejezés már magában bájos), a másik felében meg nem is tanakodok, mert tuti elrontanám. Ha netán valaki el tudná olvasni, miket ajánlanak, vagy van tippje, azt várjuk kommentben.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr513862384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aroncido 2012.01.29. 19:28:17

Nem tudom mik ezek, de két szendvicsbe is beleszerettem. Az XL Long BBQ-ba meg a 11:30 AM-3:00 PM baloszloplegalsójába.

hallari 2012.02.28. 10:52:29

Az a lilahagymás jónak néz ki, biztos finom is (bocs a durva önfényezésért, de elég pontosan meg tudom állapítani, melyik kaja a legfinomabb, pusztán kinézet alapján; persze lehet, hogy ez csak azért van, mert adottak az alapanyagok egy cégnél és az agyam összekombinálja az ismert összetevőket). :D
süti beállítások módosítása