Burger Blog

Magic Burger - 3. Hamburgerevő verseny

2011. november 03. Jancsa Jani

"Harmadszorra is megrendezzük a Magic Burger hambievő versenyét a megszokott helyünkön. Versenyszabályzatot, nevezési feltételeket a következő linken találtok, Facebook event pedig itt.



A versenyszabályzat a következő:

A versenyt November 6-án vasárnap tartjuk. A kezdés időpontja a nevezők végleges számától függ, de 10, vagy 11 óra. November 4-én péntek este 8-ig lehet nevezni személyesen a 3000 forintos nevezési díj befizetésével a Magic Burgerben. Mivel óriási az érdeklődés, kérünk Benneteket, hogy aki tényleg szeretne jönni, az minél előbb nevezzen, mert a létszám limitált lesz! 35 versenyzőnél többet nem tudunk indítani az elmúlt verseny tapasztalatai alapján. Fotós idén is lesz, és az előző verseny képeivel együtt kiverhetitek majd belőlünk a végeredményt

A nevezési díj magában foglalja az eredetileg 5 ezer ft-os Monster Burgert, és egy fél literes üdítőt/szörpöt. A nevet és a telefonszámot felírjuk, hogy értesíthessünk az ajánlott érkezési időről.

A 3 díj a következő: 1. helyezett: 15 ezer ft-os evőbérlet a Magic Burgerbe. 2. helyezett: 10 ezer ft-os evőbérlet. 3. helyezett: 5 ezer ft-os evőbérlet.

A feladat, hogy a teljes Monster Burgert (sajttal, baconnel, szószokkal, és mindennel, ami tartozik a Monsterbe) minél rövidebb idő alatt elfogyassza a versenyző, de a 45 percben mindenképpen benne kell, hogy legyen. Csak azok nyerhetik el a díjakat, akik a megállapított időn belül elfogyasztották az egész hamburgert.

A Monster Burgert előre egyeztetett sorrendben kezdjük el készíteni a Versenyzők számára, melyet az elfogyasztás előtt és után lemérünk, ezzel kiszámítjuk, mennyit fogyasztott el a Versenyző a hamburgerből. A hamburger fogyasztásának kezdetén stoppert indítunk, végén pedig megállapítjuk a teljes időt. Ezt összevetjük az elfogyasztott mennyiséggel, ez alapján tudjuk kiszámítani a pontos sorrendet.

Egyedi technikákat, ötleteket lehet alkalmazni, de különleges segédeszközöket (bármilyen gyógyszer, tabletta, stb) nem. Mindenkit megkérünk, hogy csak addig egyen, ameddig úgy érzi, probléma nélkül túl tud esni a feladaton. A felelősséget mindenki magáért vállalja.

A maradék hamburgert elcsomagoljuk, és haza lehet vinni.

Az esemény végén kiosztjuk az okleveleket, a díjakkal együtt

Várunk Mindenkit szeretettel!

Magic Staff

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr443348709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása