Burger Blog

Varieté Weekend #4 - Jucy Lucy

2013. szeptember 11. Jancsa Jani

Ki ne hallott volna már a Jucy Lucyról, erről a legendás Minneapolis-i szendvicsről, melynek belsejében olvadó sajt vár a kitörésre? Nos, ezen a hétvégén mindezt a Belvárosban is megkóstolhatjátok - ráadásul rögtön három verzióban is!

cover.jpg

Az esemény szombaton fog történni a már jól ismert Varietében, további részletek és Facebook RSVP pedig ide kattintva érhető el!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr685497312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C4rmin3 2013.09.11. 12:16:14

Nem lettek azok a pogácsák kissé szenesre sütve? :)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.11. 12:52:49

@C4rmin3: egyáltalán nem. A Maillard-reakció az, de majd akkor írok erről is egyet.

Johnny336 2013.09.11. 14:43:59

Ti vagytok a burgerszakértők, de ez nem Juicy akar lenni? Mint szaftos?

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.11. 16:14:04

@Johnny336: ez a trükk benne, hogy mindkettő helyes, amint a videóban is mondjuk, két hely találta ki, állítólag egyszerre, és ezzel különböztetik meg magukat a másiktól.

Jack__Bauer 2013.09.11. 17:37:19

@speed: halkan megjegyezném, hogy amióta a Magic Burger az Alíz utcába költözött náluk is van Jucy Lucy. De lehet, hogy még régebb óta...

Zephyrous 2013.09.11. 19:43:43

Kár, hogy csak egy napos termékek ezek :( Ráadásul pont hétvégén, amikor a kolisok (mint én) hazautaznak! :(

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.11. 22:13:26

@Jack__Bauer: sok helyen van manapság, de ez itt most a Varieté Verzió!

king666 2013.09.14. 22:44:51

Röviden szörnyű! Már régóta terveztem az étterem meglátogatást,de hatalmas csalódás. Mivel jucy lucy ettünk előre foglatunk, hogy biztos legyen a helyünk.érkezéskor kezdődtek a problémák: odavezettek az asztalhoz,kérdezték jó lesz-e ,egy másik asztal szimpatikusabb lett volna , de nem ülhettünk át, mert 6-ra volt foglalva, úgy, hogy 14:30 kor érkeztünk,így természetesen amí ott voltunk senki nem ült oda. Érdekes , hogy itt azt írjátok, hogy ez speciális ajánlat, pedig rajta volt az étlapon, csak most 200 forinttal olcsóbban, de mindegy.jöttek felvenni a rendelést két sima és egy kéksajtos,megkezdődött a várakozás. Nettó 45 perc, ezalatt arra is volt idő hogy ránkkapcsolják a légkondit, aminek a fúvókája pont fölöttünk volt, de még mindig nme lehetet átülni, végül kikapcsolták. Na pár szó a szedvicsről, egyrészt hideg volt, konkrétan meg volt dermedve a sajt, tehát nem tudom mikor készülhetet, másrészt a kéksajtos helyett is chedaros érkezett, amikor szóvátettük elekezdett vitatkozni a " kedves" felszolgálóhölgy és a jegyzettömböt mutogatva bizonygatta hogy oda mi van felírva, akkor az úgy is van, akkor biztos mi nem tudjuk mit kértünk. Kértünk két üveg vizet, az étlapon csak 1 féle szerepelt 0,33 as a pincér is mondta , mégis 1 0,33 as és egy 0,25 ös érkezett amitán szóltunk ismét nekünktámadt a fent említett hölgy,hogy. Ezt hozta a szállító de ezt akkor hoz mégegyett, ezt szerintem magától kellett volna megtenni.konklúzió: SOHA TÖBBET VARIETÉ

bl4ze 2013.09.16. 09:07:20

@king666: Nekem is vannak rossz és jobb tapasztalataim velük. Egy biztos: ügyfél (vendég) kezelésből nagyon nem állnak a toppon, sajnos :(

AlmaT 2013.09.16. 09:20:57

@king666: Nekem is hasonló tapasztalatom volt egy korábbi alkalommal. 15 perc volt mire bárki odajött hogy hello pedig lengettem a kezem. Nálam a zsömle volt száraz a hús meg semmi izű. Álltalában szoktam második esélyt adni minden helynek, de mivel annyi új hely van amit meg kéne nézni ez nem a legjobb reklám nekik.

Varieté Bisztró 2013.09.21. 18:03:53

@king666:

Kedves King666!

Először is köszönjük a hozzászólást, próbáljuk építő jelleggel kezelni a visszajelzéseket. Sajnáljuk, hogy az éttermünk nem nyerte el a tetszésüket. Az említett napon rengeteg Vendégünk volt, és nagy örömmel fogadtuk, hogy az esetek többségében sikerült a Vendégeink étvágyát és elvárásait kielégítenünk. Sajnos a mi éttermünkben is emberek dolgoznak, akik néha hibáznak (a két mentes vízre, illetve a félreértett rendelésre utalva), de minden hibát próbálunk jóvátenni, ami az Önök esetében is megtörtént.

Úgy gondoljuk a blogokon a kommentelési lehetőség elsősorban arra hivatott, hogy egy adott dologról, jelen esetben az éttermünkről, az ételeinkről és a kiszolgálásról, azok az emberek is egy VALÓS képet kapjanak, akik még nem látogattak el hozzánk, de figyelemmel kísérik a történéseket, és mielőtt ellátogatnának hozzánk, szeretnének meggyőződni arról, hogy érdemes, vagy sem. Ezért mindenképpen úgy lett volna tisztességes a hozzászólás, ha megemlíti, hogy a kellemetlenségeket jóvátéve felajánlottuk, hogy nem kell kifizetni a vacsorát. Ezzel Önök nem éltek, de mi mindenképpen szerettük volna Önöket kárpótolni. Azt gondoljuk, ez egy fontos pillanata volt az estének, és mindenképpen segít egy valós képet alkotni a hozzáállásunkról, és az éttermünkről.

Továbbá sajnáljuk, hogy az Önök részére lefoglalt asztal sem nyerte el a tetszésüket. Mindenképpen hozzátartozik az igazsághoz, hogy három főre szólt a foglalásuk, így ennek megfelelően háromfős asztalt foglaltunk Önöknek. A nagyobb asztalok, így az Önök által kiszemelt négyfős asztal is a nagyobb társaságoknak volt fenntartva, függetlenül az arra kitett későbbi foglalástól. Korábban már kaptunk ilyen esetben negatív kritikát, hogy nem tudtak leülni az utcáról betérő Vendégek a sok foglalás miatt, vagy azért mert a kisebb társaságok egy jóval nagyobb asztalt foglaltak el. Sajnos nagyon nehéz mindenkinek kedvezni. Mégis talán a legigazságosabb az, ha akkora asztalt foglalunk, ahányan érkeznek, így a nem foglaló vendégek is találnak helyet az éttermünkben.

Végül azt gondoljuk, hogy a tisztelet kijár minden embernek, így vendégnek, és pincérnek egyaránt, ezért kérnénk Önöket, hogy ha még egy esélyt adva éttermünknek mégis ellátogatnak hozzánk a jövőben, akkor tisztelettel kezeljék a pincéreinket, és ne csúfolódjanak, gúnyolódjanak rajtuk. Ezt is illett volna a kommentjébe beleírni.

Egy szó mint száz, igyekszünk minden kedves Vendégünket illedelmesen, kedvesen kiszolgálni megadva a tiszteletet. Amit esetleg mi is szeretnénk, ha ez a minimális tisztelet fordítva is megjelenne, és a valós történet kerülne megosztásra az interneten.

king666 2013.09.25. 15:58:43

@Varieté Bisztró: szerintem a komment lehetősége arra való, hogy kinyilvánítsam a véleményemet. Véleménnyilvánításba pedig az is beletartozik, hogy tapasztalatott és érzéseimet kifejezzem. Életemben nem egy étteremben voltam, de ilyet sehol nem tapasztaltam, de úgy látom nem érdemes vitába szállnunk, mert csak elsiklik a problémák felett és szerintem az egy étteremben nem magyarázat, hogy rossz napom van ezért ilyen minőséget produkálok, mert szerintem maga sem örülne, elmenne az orvoshoz és félrekezelnék, mert hibázni emberi dolog.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2013.09.26. 08:09:40

@king666: mondjuk a hamburgerkészítést meg az orvoslást összehasonlítani egészen érdekes gondolat, sosem jutott még eszembe. Amúgy nem tudom mit szeretnél még, csússzanak térden állva, szaggasák meg ruháikat, és szórjanak homokot a fejükre? Megetted, megmondták, hogy nem kell kifizetned, ezen túl utólag már felesleges a szócséplés.
süti beállítások módosítása