Burger Blog

Burger King - 2009, Stockholm

2011. szeptember 12. Jancsa Jani

Nem sokkal Genf után Stokeszbe is ellátogattunk. Őszintén szólva túl sok mindenre nem emlékszem, csak annyira, hogy találkoztunk Alexandrával, aki egy gyönyörű szőke magyar lány volt a pultban - kár, hogy ez utóbbi tényre csak távozás után derült fény. Ha netán olvasod a blogot, jelentkezz kérlek, az lenne a nagy találkozás :) Mindenesetre kajából úgy betankoltunk, ahogy csak a pénzünk bírta, nehogy már éhesek maradjunk. (Érdekesség, itt nem tálca, hanem kis kosárka van, kábé mint Amcsiban, és abba kapod a kaját).

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr783207381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C4rmin3 2011.09.12. 18:37:02

Valami extra szenyát sikerült levadásznotok? Sör volt? Refill volt? Azok a Whopperek a kép közepén miben voltak különlegesek? Árak milyenek voltak? etc...?! (Tudom h 2009 volt, de most akkor a csaj miatt poszoltál, vagy az olvasók miatt??)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.12. 20:35:52

@C4rmin3: sör az volt, asszem refill is, másra ha megfeszítenek sem emlékszem... nyilván az olvasók miatt postoltam, de a két és fél év árnyékában be kell érnetek ennyivel :P az újabb postokban lesz majd több infó is ;)

Altaïr 2011.09.19. 18:28:39

Én nemrég San Mateóban (Kalifornia) ültem be egy BK-be, igazi hardcore amerikai fíling volt: mexikói (latin-amerikai) és néger személyzet, latin és ázsiai kinézetű vendégek. Rajtam kívül egy 2gyerekes anyuka volt még fehér, a többiek mind színesek. A belső tér kb. a 90-es évekből ragadt itt, kék-sárga színösszeállítás 2-4-6fős asztalokkal, kívülről pedig a szokásos amerikai fehér kockaépület. A drive-in kétablakos, mint a mekikben, nem mikrofonos. Nincsenek lapostévék meg hasonló modern badarságok, nagy lapokra nyomtatott árlisták és különleges ajánlatok vannak kitéve. Halkan kellemes amcsi zene szól (olyan csingilingis, mint a plázákban).

A refill természetes, az italok közt ott a Dr. Pepper, a Sierra Mist és a 7Up light is. Kedvencem a "pink lemonade" volt, ami egy rózsaszín, rágógumiízű lé. A kecsapot saját magad adagolhatod a kikészített kis műanyag kupákba, amennyit akarsz.

Stílusosan egy California Whoppert kértem manüben -- mérete mint az itteni nagy szendvicsek, tán paradicsom, saláta, szósz, hús volt benne. Kb. 7 és fél dollár volt, ami teljesen jó ár, főleg úgy, hogy több üdítőt is megkóstolhatsz.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.19. 19:34:34

@Altaïr: ejha, hat ez baromi jo leiras volt, a hangulat nagyon atjott, még ilyeneket :D in-n-out-ban voltal amugy odakinn?

Altaïr 2011.09.19. 20:10:00

@speed: Kösz!

Csak BK-ben voltam, mert máskor vagy kaptunk kaját, vagy boltban vettünk (úgy olcsóbb volt, meg maga a boltozás is élmény volt egy nagyjából fehér ember-mentes környéken). Érdekes, hogy minden italból van light, 7Up, Fanta, Mountain Dew, Canada Dry stb stb. Meg van Pepsi vadcseresznye, epres Fanta és más finomságok.

San Franciscóban több helyen ettünk bódés (azaz utcasarkiárusos) hotdogot, ahogy kell, telerakva mustárral, kecsappal, hagymakockával, savanyúkáposztával meg valami olívás izével. A virsli teljesen jó volt benne, nem az a teszkós sz*r. Ott egy 1/2 foot jumbo + zacskó csipsz + üdítő volt tán 7 dollár.

Ja, a mustár tényleg rikító sárga, mint a filmekben; a sok természetes :) színezék miatt csak többszöri kézmosás után jött le a kezemről.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.19. 20:11:52

@Altaïr: és a light az tényleg minimális kalóriával rendelkezik, vagy csak rá van írva?

Altaïr 2011.09.20. 02:08:34

Tényleg light. Ugyanaz, mint itt a kóla light, csak minden másból is van.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.20. 11:55:08

@Altaïr: esetleg az elmenyeidet osszeszedetten (gyk amit itt leirtal) nincs kedved egy vendegposztban megirni? nem biztos h mindenki olvassa a kommenteket, de sztem tok jo lenne :)

Altaïr 2011.09.20. 19:46:18

Végülis összerakhatom, bár nagy részét ezek fogják kitenni, amiket már hozzászóltam. Hétvégén lesz időm szerintem, aztán majd elküldöm.
süti beállítások módosítása