Burger Blog

Négy éves a Maszek Debrecenben!

2019. július 10. Jancsa Jani

Nem olyan régen Debrecenben jártam, ahol is a Maszek utcabár negyedik szülinapját ünnepelte, és ennek örömére egy speckó burgerrel is előrukkoltak, mégpedig a Sárréti ChiliFarm közreműködésével!

2019-06-21_20_16_28.jpg

Maga a Maszek egy nagyon jó kis központi helyen található a Nagytemplomtól alig párszáz méterre, rögtön két szinten is, valamint a terasz is be volt fogva a burgerek készítésére látványkonyha jelleggel, mellette pedig First söröket vertek csapra, jól.

2019-06-21_17_47_32.jpg

A hambik mellett a Maszek amúgy korrekt bisztrókonyhát visz, és hatalmas hangsúly van az italos szekción is, legyen szó lényegében… bármiről!

2019-06-21_19_22_58.jpg

A burgerek ezen nevezetes alkalommal egy kinti kamado grillen készültek, így az illatok egészen hamar bejárták a Simonffy utcát.

2019-06-21_18_56_02.jpg

A burger, amiről beszélünk háromféle Sárréti chilivel készült, és a cég képviseletében Márk is tiszteletét tette az este folyamán, így nem is volt kérdés, hogy alaposan összepakolunk egy burgert kóstolásra vele, illetve Gézával a séffel.

2019-06-21_20_11_39.jpg

Kezdésnek jött egy jófajta, szezámos zsömle, mely természetesen kapott egy kis pirítást, felkerült a 150 grammos, érlelt marhahús pogácsa, valamint cheddar, meg aki kért, bacon is. Na és akkor a csípős szekció: a burgerben helyet kapott a Csak Norris becenevű Carolina Reaper, a traBBQ szósz, és a Lovász Domi nevével fémjelzett gyömbéres Múzsa.

2019-06-21_19_37_50.jpg

Mindemellett még házi szósz, jégsaláta, valamint szintén Sárréti savanyított jalapeno gazdagította még a burgert, köretnek pedig sült krumpli, és a házi hambiszósz tette fel az i-re a pontot.

2019-06-21_18_55_36.jpg

A burger, bár féltem tőle, mindezen forróság ellenére egyáltalán nem volt halálosan csípős, sőt! Elképesztően jól ment bele mindhárom csípős szósz, a savanyított jalapeno pedig szerintem nem túlzás, de az egyik legjobb volt, amit valaha kóstoltam - ízes, ropogós, perfekt!

2019-06-21_19_55_54.jpg

A húspogácsa és a cheddar kellemesen zamatos alapot nyújtottak mindehhez, és még ki kell emelnem a saját szószukat is - nagyon kellemes, és pont annyi finesz van benne, amennyi kell, hogy kiemelje az átlag sorából!

2019-06-21_20_23_10-1.jpg

Hogy kapható lesz-e a burger máskor is, arról nem szól a fáma, de mind a Maszek, mind a Sárréti töretlenül menetel tovább, és ez az együttműködés szép példája annak, hogyan tud két környékbeli vállalkozás úgy együttműködni, hogy abból mindkettő profitáljon.

2019-06-21_17_46_56.jpg

Egy szó, mint száz, szuper kis buli volt, jó kajával, finom italokkal, zenével, szóval talán nem túlzás azt állítani, hogy jövőre találkozunk az ötödik szülinapon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr9614935746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomdapkk · https://www.any.hu/ 2019.10.22. 09:57:13

Uhh, a jó öreg Maszek kaja + Szódabár sör kombó...
süti beállítások módosítása