Burger Blog

Muuby’s – itt a vége?

2018. november 21. Jancsa Jani

Szerintem pályafutásom során még sosem volt olyan, hogy annyiszor mentem valahová burgerezni, hogy egyszerűen nem volt mit enni, mindent végig kóstoltam. Nos, Jay és Néma Bob feltehetően kedvenc helyén ez is megtörtént.

2018-11-09_12_20_49.jpg

Azért erősen vissza kellett olvasgatnom a korábbi postokat ahhoz, hogy képben legyek, egyáltalán mit nem ettem még, de szerencsémre találtam két olyat, amelyhez korábban még nem volt szerencsém.

Kezdem a lightosabbal: mégpedig a HOT! Burgerrel. Természetesen csak a másikhoz, illetve bizonyos aspektusaiban nézve könnyedebb ez, hiszen a nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy csípős darabhoz van szerencsénk. A húst, illetve a zsömlét külön már nem is említem nagyon, csak a szükségeseket: előbbi, bár jól átsütött, de finom, ízes darab, utóbbi pedig rengeteg szezámmal hintett, könnyed tétel.

2018-11-09_12_21_10.jpg

Ebbe ment bele a kellően, ámde nem túlzóan csípős szósz, némi savanyított jalapeno, zöldségek, valamint cheddar sajt és ropogós bacon. Így együtt azt kell mondjam, pont megfelelő mértékben húzták el az ízlelőbimbók talpalávalóját – minden csípőskedvelőnek bátran tudom ajánlani.

2018-11-09_12_20_22.jpg

A másik burger a megalománia kedvelőinek fog tudni sok örömöt nyújtani, ugyanis dupla hús, két szint, fullosan megpakolva. Az Ülő Bika nem csak fantázianév a régi csehszlovák westernekből, ehhez tényleg ember kell, aki bevállalja.

Ahogy már említettem is, dupla hús, másfélszeres zsömle, dupla cheddar, az elmaradhatatlan zöldségek, meg egy jó adag barbecue szósz gondoskodik arról, hogy aki ezt kikéri, el tudjon vele lenni egy jó ideig, és szerintem a következő étkezést be sem érdemes tervezni.

2018-11-09_12_27_15.jpg

Köretben nem volt semmi meglepetés, klasszikus hasáb, illetve steakburgonya, tök jól elkészítve. Ami viszont tetszett, az a szósz: füstölt sajtos-lilahagymás majonéz – öröm volt tunkolni bele minden egyes falatot.

2018-11-09_12_20_14.jpg

A HOT! 1640, az Ülő Bika 2540 forint, és ezzel bizony eljutottunk a Muuby’s, ahogy most ismerjük végére. Bízom benne, hogy az eddigi fejlesztések tovább folytatódnak, és jövőre ismét találkozunk – hiszen még mindig Gyöngyös egyik (ha nem A) legjobb burgerezőjéről beszélünk!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/muubys.gyongyos/

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr3314384758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bl4ze 2019.08.06. 06:56:48

Nem igazán guszták a nagy darab resztelt sajt cafatokkal.....
süti beállítások módosítása