Burger Blog

Díjnyertes burgert kóstoltam a Tuningban

2016. július 29. Jancsa Jani

Az idei Hamburger Dayen a Tuning megvédte a tavaly első helyezését, és újfent megkapta a kis táblácskát 2016 Legjobb Hamburgere felirattal. Mivel a versenyen kábé hatvan burgert kóstoltam, így most úgy döntöttem, újra szemügyre veszem a dolgot - igaz, most csak egymagában.

2016-07-19_18_20_20.jpg

Mióta utoljára ott jártam, a Tuning nagyon szépen továbbfejlesztette a teraszát, és a konyha is átesett egy kis bővülésen - naná, elvégre aki a Tripadvisor első részében van, ott bizony szükségszerűek az ilyen újítások. A választásom a Díjnyertes burgerre esett, és amíg az nem jött, addig a signature pörkölt mogyorót rágcsáltam egy jó limó mellé.

A tányér nagyon szép, mint mindig: jobb felét a burger, míg bal felét a köretek uralják, kezdem is ez utóbbiakkal. A káposztasaláta frissítő, kellemes, a mártógató pikáns - ez utóbbiba pedig kétfajta burgonya megy: az egyik steakburgonya, a másik pedig chips, mindkettő mennyeien ropogós, imádnivaló.

2016-07-19_18_21_15.jpg

A burger húspogácsája zseniális, mint mindig, a zsömle kellemes textúrájú és finom, ropogós. Ez már így magában is pont jó lenne, de a feltétek csak tovább emelik a költeményt: az enyhén füstös baconszalonna és a grillezett cukkini további ízeket adnak hozzá az ezekben amúgy sem gyengélkedő kompozícióhoz.

2016-07-19_18_25_54.jpg

Ezt kóstolva azonnal meg is lehet érteni, hogy miért a Tuning lett az első idén is, ráadásul, ha bemegyünk, rögtön kapunk egy hatalmas adagot abból is, amit úgy hívnak: vendégcentrikus kiszolgálás, és élmény. Nagyon nem is ragoznám, aki volt már ott, úgyis tudja, aki pedig nem, az most azonnal dobjon el mindent, foglaljon helyet (mert a teltház az kábé folyamatos), és ha ez megvan, irány a lassan két éves Tuning!

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr728921106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása