Na jó, a cím nem teljesen igaz, de lássuk be, kellett már ez a váltás, mert a burgerek az utóbbi időben olyan szinten ellaposodtak, mint egy parlamenti közvetítés 4/4-es többségnél. Nézzük!
Azért írtam, hogy van némi lódítás a címben, mivel a Pepe Papa Parajos Pipijét most burgerizálták, de tegye szívére a kezét akit ez megmozgat, amikor itt egy közel foot long hot dog? A neve alapján Yankee Extra, és egy édesebb jellegű kifliben bújnak meg a marhakolbászok (több kicsi van benne ugyanis), melyek ízvilága sem a klasszikus magyaros kolbira hajaz, hanem teljesen korrekt fűszerezésű.
Enni a történetet egy kissé nehéz, mivel olyan szinten megpakolták mindennel, hogy én komolyan két percig gondolkodtam az első harapás előtt, majd hoztam egy kést meg egy villát. Került bele először is káposztasaláta, aztán sült hagyma, meg sajtszósz, ami papírforma szerint kukoricás volt, de dögöljek meg, én semmi nyomát nem találtam. Ez amúgy az egyik hibája is talán a hot-dognak, hogy annyi mindent cuccoltak bele, hogy az ízek egész egyszerűen kioltják már egymást.
A tetejébe pakoltak rántott hagymakarikákat, meg sült bacont, aztán találtunk még benne csemege ubit, valamint egyéb szószokat. A köret DP burgonya, amit én nyilván lecseréltem malacfarka krumplira, viszont szósz ezúttal nem járt hozzá, ami tekintve, hogy be lettünk szoktatva rá a burger mellé, hogy van, szomorúan érintett.
Volt amúgy nyári étlapfrissítés is, így toltunk egy rákkrém levest, ami az egyik kedvencem lett már most rögtön a kínálatból, valamint malibu csirkemellet cheddaros rizzsel, ami szintén nem volt rossz, de rizottónak nevezni ezt talán egy kis túlzás. A hot-dog amúgy 1990-be kerül, az izgalmi faktor visszatért, a méret is korrekt, szóval egy próbát simán megérhet a dolog.