Burger Blog

Hamarosan indul a Hellmann's Burgerbajnokság!

2016. március 19. Jancsa Jani

Az első alkalmak mindig fontosak egy ember életében: az első hamburger, az első szerelem, az első Burgerbajnokság... hogy mi? Igen, jól hallottátok, ugyanis nemsokára kezdetét veszi a Hellmann's Burgerbajnokság, melyben a kiváló budapesti burgerezők küzdenek majd meg egymással.

hellmannspost800x445px_2.jpg

Miről is van szó? A tökéletesen megkomponált burgerekhez minőségi alapanyagokra van szükség. Ebből kiindulva a verseny lényege nem más, minthogy a résztvevőknek össze kell állítaniuk egy-egy tetszőleges burgert, amelyeknek mind Hellmann’s majonézzel kell készülnie.

km_1288_dallas.jpg

A verseny 2016. április elsején kezdődik, amely nap bár a tréfálkozásról ismert, a résztvevők közül senki sem fog kacagni, mókázni, ugyanis a kihívás, ha nem is vérre, de burgerszószra menő lesz. A város legnépszerűbb burgerezői kaptak felkérést a versenyre, így az indulók között lesz a Magic Burger, a Kandalló, a Black Cab, a Burger House, valamint még sokan mások - összesen huszan vállalták be a bajnokságot, szóval lesz mit kóstolni.

A Hellmann’s méltán a világ első számú majonéz márkája*. Ízének kissé savanykás jellegét az ecet és a citromlé sűrítmény adja, míg a krémes állagát a magas minőségű növényi olajoknak köszönheti. Ezen kívül szabadtartású tyúkok tojásait használják fel a majonézek elkészítése során, ezzel is igyekezve a termékeket még ízletesebbé, és azoknak gyártását még környezetbarátabbá tenni.

Néhány hete már körbejártunk, és megnéztük, melyik burgerséf mit alkot ezzel a legendás, több, mint 100 évre visszanyúló, kék címkés recepten alapuló majonézzel - hát, azt kell mondjam, mindenki kitett magáért, úgyhogy a legkülönfélébb burgerkreációk fognak majd helyet kapni az éttermek kínálatában.

km_0107_bubbas.jpg

Mi voltunk az elsők, akik egy maratoni fotózással egybekötött session-ön teszteltünk mindegy egyes burgert - a különféle ötletek magukért beszéltek, a majonézt mindenhol elég kreatívan használták fel, így izgalomban és jóllakott gyomrokban garantáltan nem lesz hiány!

km_9690_w35.jpg

Szóval, összegezve a dolgokat: kevesebb, mint egy hónap múlva indul a Hellmann's Burgerbajnokság, a résztvevő éttermek már tűkön ülve várják a kezdést, én pedig csak dörzsölöm a tenyeremet, mivel hamarosan további izgalmas részletek várhatóak a versenyről - tartsatok velem itt a Burger Blogon, és nem fogtok semmiről sem lemaradni!

Disclaimer: a Hellmann's burgerbajnokságnak a szerző a védnöke

*A Nielsen által mért értékbeni/mennyiségi eladások alapján a totál kiskereskedelmi piacra vetítve 2014 október és 2015 szeptember közötti időszakra. További részletek a következő web oldalon www.unilever.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr948455502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása