Burger Blog

Vendégpost: Street Food ízű chipsek? Ezt nekünk találták ki (x)

2015. július 10. Jancsa Jani

Ahoj odakinn burgerrajongók! És mindenki más, aki odavan a Street Foodért.

kep2.jpg

Alfréd vendégpostja az új Chio chips ízekről (a szerk.)

Tisztázzuk először, a rend kedvéért, hogy mit is értünk Street Food alatt. Manapság nagyon divatos dolog lett ez. Persze rögtön rávágjátok, hogy azért, mert rohanó világban élünk, nincs idő rendesen enni, az ember csak bekap egy szelet pizzát és rohan is a következő meetingre. De ha már muszáj gyorsan kajálnunk, legalább együnk jót. Sokan egyetértenek velem, ezért szerencsére nap-nap után nyílnak a jobbnál jobb Street Foodozók.

És itt a legújabb remek újdonság: a Street Food ízű chipsek. Sajtburgeres, gyrosos, pizzás. Sajtburger ízű chips? Első pillanatra nekünk is hihetetlen volt, de a Chio megcsinálta. Most persze ti is kételkedtek, hiszen mi adhatna vissza egy igazi, szaftos, omlós, húsos burgerélményt? Az ízt sikerült eltalálniuk. Őszintén, fogalmunk sincs, hogy csinálják, de tényleg sajtburger íze van. Pedig külsőre csak egy chips.

kep1.jpg

Barnára sült, krumpliforma és ínycsiklandó, ropogós. A másik két ízre is bátran lehetnek büszkék. A gyrosos teljesen hiteles, igazi karakteres, menő, utcás íz… Nekem talán ez tetszett a legjobban. A pizzást a lágyabb, könnyedebb ízek kedvelőinek ajánlom, aki el akarnak merülni egy kis paradicsomos sajtos omlósságban.

Végre olyan chips ízek, amik nem csak unalmas, tévénézős rágcsáláshoz jók. Legközelebb, amikor majd a Feneketlen-tó partján döglünk, tuti viszek magammal belőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr807613890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása