Burger Blog

BpBurger (148) - Bodrogi

2015. március 16. Jancsa Jani

Rég jártam már Budán, de egy remek tévés interjú-felvétel után úgy gondoltam, teszteljünk rá a Bodrogi burgerhónapjára, mi bajunk történhet. Hát, lelövöm a poént, az, hogy majdnem kidurrantunk, és gyalog kellett hazamenni.

2015-03-09_20_15_29.jpg

A Bodrogi konkrétan a BAH-csomópont egyik sarkában helyezkedik el, bentről egy klasszikus éttermet mutat a kép, egy hatalmas ablakkal, amely rögvest látványkonyhává avanzsálja a belső részeket.

2015-03-09_19_08_08.jpg

Jelen pillanatban négyféle burger kérhető, aztán a hónap után kiderül, melyek a legnépszerűbbek, azok maradnak. A négy burger felsorolásszerűen: kacsa, bárány, szarvas, marha.

2015-03-09_19_17_15.jpg

Mindegyikhez jár házi készítésű sült burgonya, valamint háromféle, szintén homemade szósz: ketchup, mustár, majonéz.

2015-03-09_19_18_16.jpg

A burgonya Heston bácsi receptje alapján készült, nekem viszont ehhez mérten túl kevéssé volt ropogós sajnos.

2015-03-09_19_17_38.jpg

A három szósz tökéletes hozzá, számomra a majonéz adta a legjobban.

2015-03-09_19_17_30.jpg

Nem említettem még a káposztasalátát, finom, frissítő, szintén jár mellé.

2015-03-09_19_19_35.jpg

A kacsaburger mellből készült, dekadensen májjal, és töpörtyűvel érkezik, a húsa omlós, ízre remek. A zsömlék, melyben megbújnak, kicsit édeskésebb verziók, nekem a textúra lehetett volna egy kicsit könnyebb is, de ízre remekül hozták azt, amit kellett.

2015-03-09_19_18_53.jpg

A szarvasburger hátszínből lett előállítva, egy kevés házi hecsedlilekvárral megkoronázva érkezett, szerettük őt is.

2015-03-09_19_19_09.jpg

A bárányszegy-pogácsán pihen egy szelet sajt, ízvilágra pedig kapásból felismerhető volt, mi is volt ő, alatta tapenád (olívakrém) színesítette a kavalkádot.

2015-03-09_19_19_52.jpg

Legvégül jött az érlelt marhahátszín, rajta egy szelet cheddarral, mellé bacon, pici sült hagyma. Mind a négy burger kiváló húsokkal, ízvilággal, és passzoló feltétekkel érkezett, lényegében bármelyiket tudom ajánlani.

2015-03-09_20_00_15.jpg

Desszertnek rámentünk egy jó szufléra, meg túrógombócra, de ez már csak a maradék helyeket tudta kitölteni, mennyei volt, de a kidurranás határán olyan mindegy már...

2015-03-09_20_00_21.jpg

Árakban a marha 3800, a bari 2900, a szarvas 4300, a kacsa 2800 - ez bizony nem olcsó, dehát a jó minőségű húsok bizony már csak ilyenek. Mit is mondhatnék, használjátok ki, amíg vannak, Bodrogira fel!

Cím: 1124, Fürj utca 2.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/bodrogietterem

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr197269743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása