Burger Blog

2014 legjobb új burgerezői

2014. december 17. Jancsa Jani

Elkészült végre a lista, amelyből kiderül, kinek a burgereit kedveltük a legjobban 2014-ben. Minden további infó a hajtás után!

kepecske1.jpg

A listát, csakúgy, mint tavaly, Exposureben állítottam össze, mert ez tökéletes volt arra, hogy nagy méretű képeket igazán nyálcsorgatóan mutassak be. Fontos, hogy ez nem egy minőségi sorrend, csupán az emberiség legklasszikusabb metódusát, az ABC-sorrendet használtam hozzá, szóval lehet akár a legutolsó helyen is az adott étterem, semmivel sem kevesebb, mint az első.

clipboard01.jpg

Minden hely alatt megtalálható az adott teszt.kattintható formátumban, így ha valamelyik étterem szimpatikus lett, rögtön meg is tudjátok nézni, mi volt anno a verdikt. Jó szórakozást hozzá, és ha bármi kommentetek lenne, kihagytam valakit, vagy nem értitek, az adott hely miért került be, kommenteljetek Facebookon!

2014 LEGJOBB ÚJ BURGEREZŐI - A LISTA

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr486989291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása