A Goodbarban még a nyitása környékén jártunk ott, és bár maga a koncepció tetszett, apróságok azért belecsúfítottak az élménybe. Most újra ellátogattunk, hogy megnézzük manapság mit hoznak ki a helyből.
Az alapvető attribútumok maradtak ugyanazok, tehát a beltér világos, a felső szint meghittebb és dizájnosabb. Italok terén is történtek újítások, én például rákóstoltam a Fever Tree gyömbérsörre, amiben szabad szemmel is látható az anyag, nagyon jó kis cucc, de például a trú berlini hipszterek Club Mateval is olthatják a szomjukat.
A választásom három miniburgere esett, hozzá saláta, és kétszer sült burgonya alapból jár hozzá, mindkettő tuti darab.
Az első burger szarvasból készült, ennek ugye szezonja is van, ilyet láthattunk már Sza-Sánál is. A buci házi recept alapján készült, nagyon jó textúrájú és ízvilágú. Hozzá feketeáfonya-szószt és karamellizált almát kaptam, telitalálat.
A következő egy marhaburger volt, benne lilahagymával, savanyú ubival, mustárral, és persze a hússal. Üröm az örömben, hogy pont ez egy kicsit ki volt szárítva, a mediumságnak sajnos nyoma sem volt, ami sajnálatos dolog.
Harmadikként egy bárányburger érkezett, benne tzatzikivel, és egy füstös paprikakrémmel, ez szintén brutál finom és omlós volt.
Desszertnek pedig egy olyan csokitortát dobtam, hogy majd megszólalt, ha valamit, akkor ezt mindenféleképp kóstoljátok meg!
A nagy burgerek 1700-tól kezdődnek, és 3100-ig tartanak, valamint a minikből 3-at 2500-ért lehet megkapni.
Elérhetőség: https://www.facebook.com/goodbarbudapest