Eljött hát a november, így újabb exkluzív fogások vártak ránk a Don Pepében, mi pedig egy esős vasárnap vacsorára rá is teszteltünk a tematikára.
Kezdésnek egy kukoricakrémlevessel nyitottam, egy kevés tortillával és jalapenoval, nem volt rossz.
Utána kétfelé váltak útjaink: egyrészt Pepe kapitány hajójával mentünk egy kört, melynek a ragus verziója egészen brutális méretű, nem is az, hogy nagy, de tele van tömve, nagyon durva.
A havi burger pedig nem más, mint egy libamájas, hagymalekváros verzió, cheddarral, worchester szósszal, és a többi megszokott hozzávalóval.
A májjal igen nagylelkűen bántak, három szelet is akadt, ami mindig öröm, főleg mivel imádom.
A hagymalekvár karakteres ízű, markáns feltét volt, tetszett. Ami viszont nem, az a hús, ugyan rózsaszín volt a közepe, ahogy kértem, de valahogy úgy agyon volt tömörítve, hogy még ennek ellenére is a klasszikus cipőtalpas hasonlatot tudtam volna rá mondani. Ezen a ponton azt is hozzátenném, hogy a jelek szerint minden étterem egy kicsit máshogy csinálja, szóval ez ne vegye el a kedvetek, menjetek a Budafokiba pl., ott még rosszat nem kaptam.
A burger ára 2490 forint, de ebben már benne van a köret és a mártogató is. Libára fel!