Burger Blog

Villámteszt: W35 Thai Burger

2014. május 15. Jancsa Jani

W35 Dani mindig kitalál valamit, legutóbb például húsvéti burgert csinált, most pedig az időszakos ajánlat keretein belül Thaiföldre kalauzol el benneteket, a legújabb burgerének az ízvilága szerint legalábbis.

2014-05-10 21.18.20.jpg

Bár a burger kifejezést használtam, míg külalakra hozza a dolgot, ha kicsit a dolgok mélyére nézünk, látjuk, hogy legalább ugyanennyi kreativitás is volt a dologban, mindjárt el is mondom miért. Alulról kezdődik egy kör alakra formált rizs-pogácsával, benne pedig mogyoró figyel.

2014-05-10 21.18.30.jpg

Ezután érkezik egy jófajta, pikánsan csípős thai curry. Rajta ül a már jól ismert marhahúspogácsa, és fölötte egy hambizsömléből kivágott kupak - ez nem adta annyira, túl puha volt, és bár látványra kellett a hambi lezárásához, én simán el tudnám képzelni nélküle is a fogást. Ja meg még volt egy kis babcsíra is, mert miért ne.

2014-05-11 00.54.09-2.jpg

Mellé hússzaftos bébikukoricát kapunk, valamint néhány szem jó kis ropogós zöldségchipset is ropogtathatunk. Jófajta a cucc, kóstoljátok. Kicsit később rávertünk még pár jófajta házi jalapeno popperst, meg ducketst is (ez utóbbi a rántott kacsazúzát takarja, egy tuti mártogatóssal - ezt mindenki számára kötelezővé tenném), aztán folytattuk a szeszelést, amíg el nem tört egy korsó - de ez már egy másik történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr406149495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása