Burger Blog

BpBurger (104) - Yu Grill

2014. március 07. Jancsa Jani

A Yu Grill körülbelül két hónapja nyílt a Ferenc körút Boráros tér felőli részén, és bár idáig csak szemeztem vele, sosem jutottam még be. Most ezt a hiányosságot is bepótoltuk, úgyhogy itt az ideje, hogy ti is megtudjátok a tutit.

2014-03-03 12.23.04.jpg

Elsőre nem voltam biztos benne, hogy az evőeszközök a logóban beletartoznak-e a névbe, vagy sem (mint kiderült, nem), az viszont tuti, hogy Jugoszlávia neve lett ezáltal megidézve. A kapható kaják is ezt a keletebbi-európai ízvilágot idézik, amivel ugye a Montenegroi Gurman ismertette meg a fővárost, de most már a Blaháig sem kell mennünk ezért.

2014-03-03 12.11.13.jpg

A beltér nem túlzottan nagy, konkrétan ketten tudnak leülni, mi pedig gyorsan rendelünk is, hamburgert, ami leginkább a pleszkjavicához hasonlít. Egy faszenes sütőlapon készül a lapos borjúhúspogácsa, mellette a lepénykenyér pirul, majd ha ez megvan, tele tudjuk pakoltatni mindenféle jó kis feltéttel: saláta, paprika, paradicsom, káposzta, uborka, jóóóó sok hagyma, meg amit csak szeretnénk, plusz az ajvárt ugye mondanom sem kell, hogy kötelező.

2014-03-03 12.11.34.jpg

 A szendvics nagyon pofásan néz ki, és ízvilágra sem utolsó. A húst egy kicsit ugyan elnyomják a zöldségek (melyet persze nem kötelező kérni bele, noha fő az egészség, pakoljuk hát tele!), de ha találkozunk egy falattal magában is, akkor érezzük, hogy finom, ízes darabbal van gondunk. Egy ilyen helyen nyilvánvaló, hogy nem (műanyag) késsel-villával fogunk enni, ezért is a kevesebb fénykép, a malackodás senkit sem érdekel.

2014-03-03 12.13.59.jpg

A végére jön az igazi jóság, ami nem más, mint a szendvics 650 forintos ára, amivel a gyrosoknak is odaver, kőkeményen. Vannak olyan helyek, ahová elemezni jársz, és van az olyan, ami tényleg jogosult a street food névre, már csak az olcsóságából kifolyólag is: nincs más sztori, mint hogy fogod és megeszed. A Yu Grill is ilyen, felkeresésre ajánlom!

Adatlap

Nyitvatartás: 9-24

Cím: 1094, Ferenc krt 7.

Honlap: -

Facebook: https://www.facebook.com/yugrill

Telefon / asztalfoglalás: (1) 426 5706

4sq: http://goo.gl/1hkyi1

A bejegyzés trackback címe:

https://burger.blog.hu/api/trackback/id/tr925844129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása