A 2014-es év februárja igazán különleges lesz a Kandallóban, mivel az elmúlt évek két legnagyobb itthoni gasztrotrendjét fogja egybegyúrni és feldolgozni a Burger Blog közreműködésével. Ez nem más, mint a burger és a kézműves sör!
Öt miniburger lesz összepárosítva hozzáillő sörökkel, némelyik ismerős egy kis csavarral, de készülünk pár újdonsággal is! Az egyes söröket és az ételeket a séf, Sima László, és jómagam fogjuk ismertetni az egyes fogások között.
Időpont: 2014.02.24. hétfő & (a nagy érdeklődésre való tekintettel) 2014.03.03. hétfő, 19.00
Helyszín: Kandalló Kézműves Pub, 1073, Kertész utca 33.
A menü:
Előétel: meglepetés
1) Csirkeburger (Csirkecomb húspogácsa, ír cheddar, chipotle, libamáj) & Rizmajer mézes-narancsos gyömbérsör
2) Kecskesajt burger (grillezett francia kecskesajt, lilahagymalekvár) & Legenda áfonya sör
3) Kolbászburger (Kolbász húspogácsa, mustár, cseresznyepaprika) & Bigfoot Razzia félbarna búzasör
4) Lazacburger (Lazac húspogácsa, kéksajtmártás, koviubi) & Jászdózsa Köleses sör
5) Angus burger (Angus húspogácsa, lilahagyma, koviubi, saláta) & Legenda Kelet Indiai Társaság IPA
Desszert & Rizmajer Konyakos-Meggyes Sör
A menü ára a sörökkel (pohár) 6990,- Ft / Fő (a sörök ízvilága fix, a főzdékben lehet változás vis maior esetén)
A vacsorához asztalfoglalás szükséges, és a (1) 788 3568-as számon lehet a Kandallónál, név, telefonszám, és pontos létszám megadásával!